reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
To faktycznie dobrze, że poszłaś już na zwolnienie, bo stres jest najgorszy w ciąży.
Ja póki co zamierzam pracować i do końca I tyrymestru nic nie mówić. Rodzinie też powiemy dopiero w tym czasie, bo wiadomo różnie jeszcze może być.

Ja tez rodzinie mowię dopiero na początku II trymestru, tym bardziej ze kiedy tez sie tak juz cieszyłam ze będziemy miec dzidziusia i pochwaliłam sie wszystkim a po czasie wszystko sie ze mnie wylało.. po tym wszystkim strasznie przykro jest rozmawiać o tym z bliskimi którzy nam kibicowali, a nie wiadomo jak to bedzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I z tego co kojarzę to ciąże mamy w tym samym wieku;) dzisiaj 5t 5d?
Dokładnie :) Ciekawe jak dużo zobaczymy :)

No my też nie będziemy zbyt szybko mówić, może po kolejnej wizycie u gina (tej po 10.01).

A jeśli chodzi o starsze rodzeństwo moja córa ma 3 lata więc jak zacznie się powiększać brzuszek to powiem że jest w nim dzidziuś, tak że u mnie bez spiny ;)

Dziewczyny mogłaby mi któras wytłumaczyc jak to jest z tymi tygodniami? Wedlug kalendarzyka to 5t 1d, a te wszystkie aplikacje wskazuja mi 6 tydzien :) Jak wiecie ja to troche zielona jeszcze w to wszystko :D

To pierwszy dzień szóstego tygodnia, piąty zakończony szósty w trakcie [emoji16]

w57v9jcg8ygytwh4.png

Dziewczyny, która była w 4 tc u ginekologa na usg ? Potrzebuję informacji, gdzie był wtedy pęcherzyk umiejscowiony ?

reklama
Do góry