reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny mogłaby mi któras wytłumaczyc jak to jest z tymi tygodniami? Wedlug kalendarzyka to 5t 1d, a te wszystkie aplikacje wskazuja mi 6 tydzien :) Jak wiecie ja to troche zielona jeszcze w to wszystko :D
Mi też pokazuje roznie,za dobrą godzinę dowiem się co i jak :) apka inaczej,kalendarz też s usg jeszcze inaczej :)

reklama
5t i 1d to czas skończony a 6 tydzień że trwa. Początki były inaczej liczone. W pierwszym liczeniu początek był 0t 1 dzień, przy drugim to już 1 tydzień

Nevka znajoma w 2012 miała. Ale nic jej nie zrobili.

retromama ja też powiem wszystkim dopiero po 13 tc w zeszłym roku poroniłam i było mi ciężko mówić wszystkimi że dziecka już nie ma.

Anonimowa bo to chodzi o to ze zaczęłaś tydzień 6. Ja mam tydzień 4 i 1 dzień czyli jestem w 5 Tyg. Na mamazone w YouTube masz to fajnie wyjaśnione.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak to nic? Dowiesz się że na pewno jesteś w ciąży

Moja godzina "O" we wtorek 10-go stycznia o 15:30... Będzie 6 tydzień i 3 dzień skończony, ciekawe co będzie widać

Kochana, nie ma co porównywać ciąż. Ja się właśnie o tym przekonuje. Pierwsza ciąża bajka, majeranek tylko mi przeszkadzał a tak zero objawów, do końca czułam się rewelacyjnie, a teraz... Już pisałam o wodzie z kranu która mi strasznie śmierdzi...
Heni ja będę wiedziała co i jak godzinę przed Tobą ;)

reklama
Mam to samo :( kiedy planujecie powiedzieć swoim przełożonym o ciąży?

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 23 mam wizytę u gina wiec 24 powiem jak bedzie wszystko pewne [emoji6] tylko ze jak chce dalej pracować minimum do maja jak mi dzidziuś na to pozwoli i szef sie zgodzi [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry