reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Juz jestem :) wszystko ok poza krwiakiem ktory ma 24mm...lekarz mowi,ze sie wchlonie...ale do sedna :) pecherzyk ma 8mm,jest juz widoczne ciałko żółtkowe :) termin porodu 10.09...dostalam skierowanie na badania morfologia,glukoza na czczo,VDRL,TSH,TOXO,mocz ogolne...z lekow jakie mam brac to luteina do 13tc 3 *1,magnez 3*1,kwas,wit.D3 i jeszcze jakiś Lorax 1*1...Rokowania sa dobre :) poprzednia ciaza miala w 6 tyg. tylko 4mm i bez ciałka żółtkowego a teraz jest mlodsza i wieksza o polowe...a teraz pytanie do doswiadczonych czy ten dran krwiak tak serio sie wchlonie? aha l4 ciazowe juz mam do 19.01 i tego samego dnia wizyta :) zero przemeczania,dzwigania tylko spokoj i luz :) duzo lezeć ot tyle wieści :D

Kochane a Jak lekarz zauważy ciałko żółte to już na 80 % jest dla niego ciąża?? Tzn... czy u kształtuje się serducho z czasem?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry