reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny rodzice wracają z pracy za około 1,5 godziny,strasznie się stresuje, aż mi żołądek ściska z nerwów, chyba prędzej padnę na zawał zanim im powiem ;/

Nie stresuj się, najwyżej sie wkurza i pokrzyczą, będzie dobrze!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]daj znac jak poszła rozmowa!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

reklama
Dziewczyny rodzice wracają z pracy za około 1,5 godziny,strasznie się stresuje, aż mi żołądek ściska z nerwów, chyba prędzej padnę na zawał zanim im powiem ;/
To nie będzie proste dla żadnego z was, możesz zwlekać ale prędzej czy później i tak się dowiedzą. Lepiej od ciebie niż np z plotek bo ktoś cię u gina zobaczy, na ulicy że przytylas... Trzymam kciuki żeby byli wyrozumiali i nie było masakry której się tak obawiasz. Znasz ich, na pewno wiesz jak im to przekazać żeby zabrzmiało jak najlepiej. Powodzenia[emoji8]

Btw... Za niedługo będą nowe wieści z gabinetu[emoji6]

To nie będzie proste dla żadnego z was, możesz zwlekać ale prędzej czy później i tak się dowiedzą. Lepiej od ciebie niż np z plotek bo ktoś cię u gina zobaczy, na ulicy że przytylas... Trzymam kciuki żeby byli wyrozumiali i nie było masakry której się tak obawiasz. Znasz ich, na pewno wiesz jak im to przekazać żeby zabrzmiało jak najlepiej. Powodzenia[emoji8]

Btw... Za niedługo będą nowe wieści z gabinetu[emoji6]
Wiesz moja mam zaszła w ciąże w wieku 17 lat, w drugą ze mną w wieku 19, ale jak to często bywa zapomniał wół jak cielęciem był. Tak naprawdę ciąża "komplikuje" tylko to, że nie pójdę od razu po maturze na studia.

Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć ale nie wiem czy już mogę. Dzisiaj na tescie wyszła mi meeega blada taki cień cienia drugiej kreski do @ mam jeszcze 4 dni więc właściwie wszystko się może zdarzyć

Kinga witaj:*Cien cienia to ciaza takze nic tylko sie cieszyc:)

Anonimowa trzymam kciuki!Wierze ze wcale nie bedzie zle.Zszokuja sie ale bedzie radosc!!Zobaczysz

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć ale nie wiem czy już mogę. Dzisiaj na tescie wyszła mi meeega blada taki cień cienia drugiej kreski do @ mam jeszcze 4 dni więc właściwie wszystko się może zdarzyć

Ja jestem co prawda po terminie @ ale kreseczki u mnie też bladziutkie, na razie czekam i zobaczymy co dalej. Także na jednym wózku jedziemy!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Do góry