reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Narazie tak sceptycznie podchodzę, bo kompletnie tego nie planowałam☺ wypadek przy pracy☺ Mam już 2 dzieci, ciąże z komplikacjami. Córka ma 6 lat, synek 20 miesięcy. Z synkiem też pierwszy test pozytywny wyszedł mi 5 dni przed terminem @. Ale wiadomo ciąża ciąży nierówna. Strasznie się stresuje jak to ogarne bo synek bardzo ruchliwy, a ja dwie poprzednie ciąże z krwiakami

Narazie tak sceptycznie podchodzę, bo kompletnie tego nie planowałam[emoji5] wypadek przy pracy[emoji5] Mam już 2 dzieci, ciąże z komplikacjami. Córka ma 6 lat, synek 20 miesięcy. Z synkiem też pierwszy test pozytywny wyszedł mi 5 dni przed terminem @. Ale wiadomo ciąża ciąży nierówna

Mamy synków w tym samym wieku [emoji12][emoji173]️
No i to będzie moje szóste dziecko [emoji85][emoji86][emoji87]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Leeleeth wow, to ładna masz gromadke[emoji5] jak Ty to wszystko ogarniasz bo mi czasami z 2 ciężko[emoji5]

A jakoś tak sie zorganizowałam po trzecim dziecku i dalej samo poszło [emoji12] nie powiem czasem jest cieżko, ale w zasadzie sama radość. No i najstarszego trudno nazwać dzieckiem, skończył 19lat [emoji16]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Nie nie, o Magdę mi chodziło a nie wyświetlił mi się jej post. Ja idę po niedzieli: poniedziałek środa żeby był już 6 tydzień skończony.

Magda ekstra:)

Anonimowa19 wiesz, myślę że jak nawet na początku wydrze się na ciebie to na spokojnie gdy to przetrawi zrozumie cię. Ona po prostu chciała by dla ciebie najlepszego, żeby wszystko było jak to się mówi "po kolei", żebyś mogła zażyć młodości. Z czasem wszystko się ułoży i będzie dobrze;) na pewno będziesz miała w niej wielkie wsparcie;) "filozuje" tak bo wiele rzeczy do mnie dotarło gdy sama zostałam mamą córki i uwierz, czasami schizuje już przy jej wychowaniu[emoji6]

Boli / ćmi was brzucho czasami jak na @ ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Do góry