NeSSi
Moderatorka
Nie na razie, witaminy kazała brać, bo kwas foliowy już nie działa.I mi ulżyło. A nawet podwójnie, bo podobny objaw mamy dostalas jakieś badania do zrobienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie na razie, witaminy kazała brać, bo kwas foliowy już nie działa.I mi ulżyło. A nawet podwójnie, bo podobny objaw mamy dostalas jakieś badania do zrobienia?
O patrz a mi zabronił brac witamin tylko kwas foliowy dupka acard i nospe terazNie na razie, witaminy kazała brać, bo kwas foliowy już nie działa.
Może witaminy jakoś reagują z twoimi lekami. Z resztą lekarz a lekarz. Moja gin też nie zalecala brać witamin. A że w 12 tyg dostałam łupieżu różowego (taką czerwoną wysypkę) to dopiero wtedy witaminy dostałam, a i to co 2-3 dzień miałam pićO patrz a mi zabronił brac witamin tylko kwas foliowy dupka acard i nospe teraz
Oj tam oj tam, w wielkości pęcherzyka jest ledwie 2 dni owy była później i różnica wyjaśniona, spokojnieZobacz załącznik 789999
Wedle norm wielkość pęcherzyka jest ok ...
Ale patrzyłam na usg z ostatniej ciąży to w tym samym tc czyli w 5t i1d, pęcherzyk miał 7,5 mm, i był pęcherzyk żółtkowy ...
Wiem, że ciąża ciąży nie równa, - ale te 2 tygodnie będą mi się szalenie wlec