reklama
No właśnie się dlatego martwię bo z tym nie na żartów. Nawet szef go dzisiaj do domu wysyłał bo widać że chory. A temu szkoda dniówki. W tyłek mu nakopie jak wróci za to [emoji34]
ZOOska
Fanka BB :)
Samina ach te chłopy mój też do lekarza nie polezie choćby nie wiem co :/
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Kiedyś obiecalismy sobie,że żadne wyjazdy,delegacje nie wchodzą w gręDorcia to się ciesz są tu takie mamy co mają chłopa W domu co dwa miesiące... Na pare dni
Różnie przyjeżdża bo to zależy ile pracy ma i my jakie plany mamy. Idzie się dogadać ogólnie. Nie ma sztywnych terminów. Zazwyczaj co 8 tyg przyjeżdżał, teraz stara się co 6 być chociaż na kilka dni. Ok 3 tyg przed terminem porodu chce przyjechać i zostać też 3 tyg po porodzie, ale wątpię że go puszczą na tyle czasu.
Ma gripex ale to jest na suchy kaszel a on ma mokry to nie bierze. A tak to rutinoscirbin ma i coś przeciwzapalnego. Ale na kaszel nic a męczy go już trochę. W nocy spać nie może bo go dusi. I jeszcze w pracy w mokrym robi.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No mi obiecał że w pn pójdzie jak tak dalej bedzie go męczyć. Ale jemu nie o lekarza chodzi tylko że wolne będzie musiał znowu wziąć. Ale zdrowie ważniejsze niż kasa przecież. Tylko ciężko go przekonać o tym. Bo remont bo wyprawka i tysiąc innych wydatków. Eh .... faceciSamina ach te chłopy mój też do lekarza nie polezie choćby nie wiem co :/
Elianna
Skąd ja to znam. Doceniam męża za to, że jest pracowity ale czasem aż ręce opadają. Źle się odzywia, nie dba o siebie, a mnie nie sluchaNo mi obiecał że w pn pójdzie jak tak dalej bedzie go męczyć. Ale jemu nie o lekarza chodzi tylko że wolne będzie musiał znowu wziąć. Ale zdrowie ważniejsze niż kasa przecież. Tylko ciężko go przekonać o tym. Bo remont bo wyprawka i tysiąc innych wydatków. Eh .... faceci
agunia2301
Moj ma.obtluszczona watrobe I musi byc na diecie niestety on kocha fast food I wiem ze bedzie ciezko no ale musi jakos dac rade
Ważne, że wie o problemie i chce się leczyć. Małymi kroczkami i dacie radę [emoji5]Moj ma.obtluszczona watrobe I musi byc na diecie niestety on kocha fast food I wiem ze bedzie ciezko no ale musi jakos dac rade
agunia2301
Pewnie ze takWażne, że wie o problemie i chce się leczyć. Małymi kroczkami i dacie radę [emoji5]
reklama
ZOOska
Samina to niech chociaż idzie do lekarza I da się obsłuchac toc ty mu do lekarza A nie na chorobowe każesz isc [emoji14] może tak do niego dotrzesz