reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ja mam dzis jakis zapal do pracy. Posprzatalam caly dom. Wymalowalam bratanicom paznokcie i bede brala sie za obiad. Moedzy czasie mialam juz przytulanie z wc. Ale daje jakos rade....
A o to ich pazurki....[emoji4]
1486202728-aaaaaa.jpeg
1486202751-aaaaaa.jpeg

f2w3yx8d8eesu797.png

Ja zaraz śmigam do pracy a szklanka taka na drodze że dziś prawie w płot od domu wjechalam ...

Samina to jeszcze trochę jak 20 dni A nie ma żadnych leków ze sobą żeby brać? Co ile przyjeżdża?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Różnie przyjeżdża bo to zależy ile pracy ma i my jakie plany mamy. Idzie się dogadać ogólnie. Nie ma sztywnych terminów. Zazwyczaj co 8 tyg przyjeżdżał, teraz stara się co 6 być chociaż na kilka dni. Ok 3 tyg przed terminem porodu chce przyjechać i zostać też 3 tyg po porodzie, ale wątpię że go puszczą na tyle czasu.

Ma gripex ale to jest na suchy kaszel a on ma mokry to nie bierze. A tak to rutinoscirbin ma i coś przeciwzapalnego. Ale na kaszel nic a męczy go już trochę. W nocy spać nie może bo go dusi. I jeszcze w pracy w mokrym robi.

Kobietki a wy też jesteście takie nie do życia? Normalnie muszę się zmuszać żeby cokolwiek zrobić i szybko się męczę. Najchętniej to bym pół dnia przeleżała [emoji23]

Mój chłop mi mówi żebym do życia spróbowała wrócić ;)

Kobitki wyczytalam ze jak beta jest wieksza niz 6 tys to wolniej rosnie.co wy myslycie? Mozna w to wierzyc?

Myślę ze można :)

A ja niby brzuch mam standardowy mój spożywczy, ale jestem chyba bardziej wyczulona na wszelkie brzuszne odczucia bo w żadnych mi nie jest wygodnie i mnie gniotą.

U mnie ostatnie dni super, bez porownania, chyba najgorsze juz za mna. Wzielam sie za siebie, przelozylam sobie usg na pojutrze ;) pewnie pierwszy raz zobacze serduszko :) w piatek spotkanie z polozna... Wszystko sie powoli uklada, nawet kupilam sobie wczoraj pierwsze spodnie ciazowe bo juz nie czuje sie wygodnie w rurkach. Teraz w ogole nie zwracam uwagi czy cos pasuje czy nie, wazne ze wygodne i spokojnie mozna oddychac :) Milego i Zdrowego Weekendu wam zycze dziewczynki :*

...
Super u mnie niestety nadal mdlosci wczoraj bylo lepieh a dzis zniw mnie szarpie hehe ale wszystko da sie zniesc ;)jade dzis do babci musze sie poruszac troszke

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Do góry