reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Leeleth ja też, ja też, tylko ja mam krótkie cykle i już od czwartku wiem, kreseczka była blada, w piątek zrobiłam betę, a dzisiaj zaprowadziłam córcię do przedszkola i chciałam zrobić znowu betę, żeby zobaczyć czy przyrasta, ale jak zobaczyłam kolejkę to mi się odechciało, może zrobię jutro kolejne podejście, Lenę dzisiaj na sankach ciągnęłam do przedszkola, ale to był głupi pomysł, trochę za mało tego śniegu było

reklama
No i wymarzyłaś [emoji16][emoji12]
Tylko ja na razie nie dowierzam, kreseczka słabiutka jest, objawy żadne, tylko lekkie mdłości i mega apetyt, wczoraj mnie wzięło na surowe mielone No tak mi pachniało, że kotleta na surowo zjadłam [emoji849][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mię martw się ją też objawów żadnych nie mam :)
Piersi delikatnie urosły i czasami ni się w głowie kręci jak za szybko wstanę, tyle:D

Oj to ja 6.12 Taki tam prezent na Mikołajki hehe

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Cześć wszystkim,

Ja 6.12 to miałam owulkę [emoji3]

Dorcia umowę mam tak jak Ty do końca czerwca, więc już mnie nie może zwolnić [emoji4]

eiktrjjge03lkilf.png

Leeleeth zobacz jaka ja miałam cienizne za pierwszym razem, jeszcze mi po czasie wyszla:p
Od gory są te najwcześniejsze a później robiłam test co 48 h:)

Załączniki

• 20161229_090556.jpg
    20161229_090556.jpg
    896,3 KB · Wyświetleń: 94
Hej dziewczynki.. Chciałam się z Wami wszystkimi przywitać i dołączyć do grona wrześniowych mamusiek :) przez kilka dni nadrabiałam Waszą konwersację żeby do Was dołączyć :) w sylwestra zobzczyłam na teście 2 kreseczki i nie mogę w to uwierzyć.. :) niestety też jestem po niemiłych przejściach z pierwszą ciążą lecz teraz mam pozytywne nastawienie :) jestem pozytywnej myśli :)

Hej dziewczynki.. Chciałam się z Wami wszystkimi przywitać i dołączyć do grona wrześniowych mamusiek :) przez kilka dni nadrabiałam Waszą konwersację żeby do Was dołączyć :) w sylwestra zobzczyłam na teście 2 kreseczki i nie mogę w to uwierzyć.. :) niestety też jestem po niemiłych przejściach z pierwszą ciążą lecz teraz mam pozytywne nastawienie :) jestem pozytywnej myśli :)

Witaj!:)

Cześć dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam :) . Mam 23 lata to moja pierwsza kompletnie nie planowana ciąża . Była dla mnie wielkim zaskoczeniem tym bardziej że bralam tabletkę dzień po [emoji15] w Sylwestra miałam pierwsza wizytę u ginekologa i potwierdził ciążę jednak narazie nie było widać serduszka:( według jego wyliczeń to 5tydz i 4 dzień . Kolejną wizytę mam 14 i mam nadzieje że będzie serduszko i już będę mogła być spokojniejsza . A Wy widzialyście już serduszko? W którym tygodniu? I jak z Waszymi objawami mocno dokuczaja ? Buziaki dla Wszystkich

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry