Gier, nie wyraze slowami jak jest mi strasznie przykro. Bardzo Ci wspolczuje[emoji26]
Chce rowniez zebys wiedziala, ze od samego poczatku rozumialam dzisiaj twoje intencje, ze nie napisalas o osobnym watku na smuty po poscie justys tylko czarnej madzi i dorcimamyolka ktorym nie podobają sie posty dziewczyn które nie czuja sie świetnie. Nie wiem dlaczego to bylo Tak niezrozumiale dla innych.
To jest forum dla wszystkich, nie tylko dla tych ktore w tej ciazy maja same pozytywne odczucia i w ogole wszystko jest super. Mam nadzieje, ze wiecej tu nie przeczytam komentarzy do dziewczyn które sie martwią brakiem objawów i durnych tekstow "ciesz sie dziewczyno zamiast sie zamartwiać". Moze teraz te ktorym tak nie w smak czytać, ze ktoś sie zle czuje, ze sie martwi, bo objawy znikają, ze ma dola, plamienia, czy cokolwiek innego - teraz troche pochyla głowy i sie zastanowią zanim jeszcze raz cokolwiek takiego napiszą.
Pozdrawiam znad kibla ( bo tak, czuje sie fatalnie od kilku juz dni, a wymioty sie tylko nasilają)
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom