reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Nigdzie nie napisałam, że to tragedia, jednak po zwyzywaniu i sugerowaniu mi tabletki "po" stwierdzam, że nie mam tu czego szukac. Życzę wam wszystkim powodzenia i juz stad znikam :)

reklama
A ojciec dziecka wie o ciazy?
Mam nadzieje ze Ciebie wspiera?
Mi też w Twoim wieku pękła gumka i to po całości. Juz wtedy byłam z moim obecnym mężem. Byłam przerażona a on już wtedy chciał dziecka mimo że znał mnie dopiero 2 miesiace. Ja natomiast niewyobrażałam sobie ciąży i wzięłam tabletkę po.
Czemu jesli mogę zapytać, Ty jej nie wzielas? Teraz jest ogólnie dostępna..
Stąd moje pytanie czy planowalas:)
Bo z moich cyklów wychodziło, że były to dni niepłodne, więc nawet nie brałam tego pod uwage. Z chłopakiem jestesmy razem dwa lata.

Bo z moich cyklów wychodziło, że były to dni niepłodne, więc nawet nie brałam tego pod uwage. Z chłopakiem jestesmy razem dwa lata.
Powiem Ci ze ja w tym cyklu nie zauważyłam u siebie ani jednego płodnego dnia a zaszłam :) Dlatego nie wierze kalendarzykowi :)
A Twój chłopak wie o dziecku i pomoże Ci?

Nie oczekuje pomocy, chciałam sie tylko gdzies wygadać. Wie i bardzo się cieszy, w maju mam sie do niego wyprowadzić

reklama
Do góry