Anonimowa19
Fanka BB :)
Nigdzie nie napisałam, że to tragedia, jednak po zwyzywaniu i sugerowaniu mi tabletki "po" stwierdzam, że nie mam tu czego szukac. Życzę wam wszystkim powodzenia i juz stad znikam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej napisz coś o sobie no i witam
Ale super duszyczka jest z nami!Witam sie dziewczyny na wrześniowym wątku, nieśmiało na razie bo dopiero co zobaczyłam druga kreseczkę, wg kalendarza jestem w 4t2d, jeszcze nie mogę uwierzyć
Bo z moich cyklów wychodziło, że były to dni niepłodne, więc nawet nie brałam tego pod uwage. Z chłopakiem jestesmy razem dwa lata.A ojciec dziecka wie o ciazy?
Mam nadzieje ze Ciebie wspiera?
Mi też w Twoim wieku pękła gumka i to po całości. Juz wtedy byłam z moim obecnym mężem. Byłam przerażona a on już wtedy chciał dziecka mimo że znał mnie dopiero 2 miesiace. Ja natomiast niewyobrażałam sobie ciąży i wzięłam tabletkę po.
Czemu jesli mogę zapytać, Ty jej nie wzielas? Teraz jest ogólnie dostępna..
Stąd moje pytanie czy planowalas
Ale na tabletke po jest już za późno przecież.... Ciężko jest Ci pomóc jeśli nie znamy Twojej historii.Nigdzie nie napisałam, że to tragedia, jednak po zwyzywaniu i sugerowaniu mi tabletki "po" stwierdzam, że nie mam tu czego szukac. Życzę wam wszystkim powodzenia i juz stad znikam
O kurczaczek gratuluję i swoją drogą podziwiamMam na imię Adrianna, 37 lat, to moja czwarta ciąża, jestem jeszcze bardzo przejęta i nie do końca wierzę, że się udało [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko rozumiem,nie złość sięNigdzie nie napisałam, że to tragedia, jednak po zwyzywaniu i sugerowaniu mi tabletki "po" stwierdzam, że nie mam tu czego szukac. Życzę wam wszystkim powodzenia i juz stad znikam
Powiem Ci ze ja w tym cyklu nie zauważyłam u siebie ani jednego płodnego dnia a zaszłam Dlatego nie wierze kalendarzykowiBo z moich cyklów wychodziło, że były to dni niepłodne, więc nawet nie brałam tego pod uwage. Z chłopakiem jestesmy razem dwa lata.
No i super nic tylko się cieszyć,a nie przejmować co powie mama razem dacie sobie radeNie oczekuje pomocy, chciałam sie tylko gdzies wygadać. Wie i bardzo się cieszy, w maju mam sie do niego wyprowadzić