reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Leeleeth ooo witaj:** super ze jestes!:*Gratulacje!

Anonimowa to chodzisz do liceum jeszcze?Mysle ze na poczatku bedzie szok dla rodzicow ale minie i beda sie cieszyc.A dlugo jestes ze swoim partnerem jak mozna wiedziec?mozesz na Niego liczyc? Z drugiej str fajnie byc mloda mama zwlaszcza pozniej to widac:*Glowa do gory!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth ooo witaj:** super ze jestes!:*Gratulacje!

Anonimowa to chodzisz do liceum jeszcze?Mysle ze na poczatku bedzie szok dla rodzicow ale minie i beda sie cieszyc.A dlugo jestes ze swoim partnerem jak mozna wiedziec?mozesz na Niego liczyc? Z drugiej str fajnie byc mloda mama zwlaszcza pozniej to widac:*Glowa do gory!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam mature w maju, jestesmy razem prawie 2 lata ;)

Dobry ....

Em no to same dobre wieści i niech Już tak zostanie [emoji4] groszek silny i przetrwa [emoji4]

Madziula no to czekam na info po wizycie [emoji41] bo ja zakodowalam sobie ze ona dziś i już nic tego nie zmieni[emoji23]Tej ja też w tym cyklu Bezplodna
Byłam -nie wiem kiedy ovu byla nawet ... i dobrze mi z tym [emoji23]

Anonimowa nie ma rzeczy nie możliwych ...urodziłam 1.04 a w maju zdawałam maturę [emoji41] mam najwspanialsze dziecko które wychowywałam sama bo ojciec się wypiol mało tego jestem najfajniejsza mama na świecie [emoji6] dasz radę [emoji41]

Lelee witamy :) ja to jakoś podobnie chyba jak ty z tygodniem c. Kiedy miałaś ostatnia @?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ale super duszyczka jest z nami!
Tak właśnie marzyłam sobie ze do nas dołączysz :)

No i wymarzyłaś [emoji16][emoji12]
Tylko ja na razie nie dowierzam, kreseczka słabiutka jest, objawy żadne, tylko lekkie mdłości i mega apetyt, wczoraj mnie wzięło na surowe mielone No tak mi pachniało, że kotleta na surowo zjadłam [emoji849][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry ....

Em no to same dobre wieści i niech Już tak zostanie [emoji4] groszek silny i przetrwa [emoji4]

Madziula no to czekam na info po wizycie [emoji41] bo ja zakodowalam sobie ze ona dziś i już nic tego nie zmieni[emoji23]Tej ja też w tym cyklu Bezplodna
Byłam -nie wiem kiedy ovu byla nawet ... i dobrze mi z tym [emoji23]

Anonimowa nie ma rzeczy nie możliwych ...urodziłam 1.04 a w maju zdawałam maturę [emoji41] mam najwspanialsze dziecko które wychowywałam sama bo ojciec się wypiol mało tego jestem najfajniejsza mama na świecie [emoji6] dasz radę [emoji41]

Lelee witamy :) ja to jakoś podobnie chyba jak ty z tygodniem c. Kiedy miałaś ostatnia @?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

@anula @ miałam 4.12

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry