DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
I jak znam życie a trochę znam to rodzice będą Wam jeszcze pomagać a za malenstwem świata nie będą widzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygadanie się to też forma pomocy....Nie oczekuje pomocy, chciałam sie tylko gdzies wygadać. Wie i bardzo się cieszy, w maju mam sie do niego wyprowadzić
Emzilka pisz co u Ciebie,jak minęła noc
Mam mature w maju, jestesmy razem prawie 2 lataLeeleeth ooo witaj:** super ze jestes!:*Gratulacje!
Anonimowa to chodzisz do liceum jeszcze?Mysle ze na poczatku bedzie szok dla rodzicow ale minie i beda sie cieszyc.A dlugo jestes ze swoim partnerem jak mozna wiedziec?mozesz na Niego liczyc? Z drugiej str fajnie byc mloda mama zwlaszcza pozniej to widac:*Glowa do gory!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super duszyczka jest z nami!
Tak właśnie marzyłam sobie ze do nas dołączysz
Dobry ....
Em no to same dobre wieści i niech Już tak zostanie [emoji4] groszek silny i przetrwa [emoji4]
Madziula no to czekam na info po wizycie [emoji41] bo ja zakodowalam sobie ze ona dziś i już nic tego nie zmieni[emoji23]Tej ja też w tym cyklu Bezplodna
Byłam -nie wiem kiedy ovu byla nawet ... i dobrze mi z tym [emoji23]
Anonimowa nie ma rzeczy nie możliwych ...urodziłam 1.04 a w maju zdawałam maturę [emoji41] mam najwspanialsze dziecko które wychowywałam sama bo ojciec się wypiol mało tego jestem najfajniejsza mama na świecie [emoji6] dasz radę [emoji41]
Lelee witamy ja to jakoś podobnie chyba jak ty z tygodniem c. Kiedy miałaś ostatnia @?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Oj to ja 6.12 Taki tam prezent na Mikołajki hehe