reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Elianna ja mam to samo, smażone mnie zabija. Gdzies czytalam ze utrata ppnad 3kg jest powodem do niepokoju. U mnie minus 1.5, wuec jest ok

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nie wiem ile ale na pewno na plus! Pewnie z 3 kg... :) Ale trudno, postanowiłam się tym nie martwić, bo ostatnio cały czas myślałam o wadze jak jakaś nawiedzona.... Zrzucę po ciąży :)

reklama
Elianna Lilika dzięki jedyne co mi wchodzi to sok pomaranczowy

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po soku pomaranczowym mam mdlosci kosmiczne >_<
Ostatnio tylko wode z cytryna moge przelknac :unsure:

yh, chcialabym nie przytyc w I trymestrze, co prawda mdlosci mnie mecza bardzo, ale nie wymiotuje. No i jak jem, to nie czuje mdlosci, a apetyt chwilami mam potezny, wiec musze uwazac :p

Manki mi też sok pomarańczowy nie wchodzi, ja tylko wodę

Ale muli, ciągle, jakbym już chciała od tego odpocząć, dobrze, że apetyt dopisuje, chociaż nie na wszystko

@manki3 mam identycznie to samo, ale z moją tendencją do tycia eh... naprawdę wolę o tym nie myśleć :) Ja normalnie nie jem po 18:00, teraz to po prostu niemożliwe, bo już w ogóle bym nie zasnęła. U mnie to chyba trochę działa jak efekt jojo, bo zdecydowanie jem więcej w ciąży...

reklama
Kochana jak się czujesz?
Smutno mi ale nie chce wam tu się o tym rozwodzić wole się cieszyć waszymi objawami :) tym ze ZOOSKA nie umie jeść (przepraszam kochana ;) ) tym ze marcia331 chce jeść cała lodówkę a Ala zapomina śniadania ;)
A jak tam u ciebie ?Czytałam o mieszkaniu i tesciowej (moja podobna) a jak twoja kluseczka?

Do góry