reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Tu zupełnie nie o Twoje plamienie chodziło. Weź na spokojnie duphaston tak jak lekarz kazał, a jeżeli się martwisz to może jedz do lekarza, albo na ip
W czwartek mam wizyte, to poczekaj do niej.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Oj Gie er nie wklejaj mnie w swoją kłótnie bo widocznie nie rozumiesz o co mi w moim poście chodziło.
Jeśli dziewczyna plami, krwawi, boli ja brzuch, wymiotuje jak kot... zawsze dostanie ode mnie dobre słowo. Będą ja wspierać jak tylko potrafię. Bo od tego tu jesteśmy.
Nie rozumiem natomiast kobiet które wchodzą na wątek tylko po to żeby sobie ponarzekać na ciążę.
Ja rozumiem raz na jakis czas, w chwili zwatpienia, napiszą ze czegoś się boją albo mają złe przeczucia... ale nie przez cały dzień! W tym wszystkim zapominają o innych dziewczynach bo wciąż koncentrują się tylko na sobie i swoich domniemanych problemach.
Kiedy to czytam, zawsze przed oczami mam te dziewczyny które tracą ciążę, nie mogą w nią zajść, rodzą chore dzieci, bądź umierające. Na tym forum takich historii jest multum, zresztą Nessi potwierdzi.
Widzę po prostu druga stronę... to takie straszne?
Stąd proszę o więcej pokory.
To naprawde takie trudne cieszyć się ciąża, jeśli juz jest?
Nie toleruje jęczydup.
Najpierw jęczy bo nie może zajść w ciążę, potem jęczy bo jest w ciąży, a na samym końcu jęczy bo urodziła i jest trudno.
Do mnie to są toksyczni ludzie...
Wylewaja z siebie zła energię na innych.
I z takimi osobami na bb walczę.
Czasami takimi ludzmi trzeba potrzasnac żeby w końcu zrozumieli jakimi wielkimi szczesciarzami są. Może wtedy zaczną wypuszczac w świat trochę więcej światła.
Ale jakie mamy prawo oceniać jakie problemy sa warte rozmowy a jakie nie? Są osoby które nie wiedząc na czym stoją, albo martwiąc się skupiają się bardziej na sobie i ok za 2 tygodnie minie i będą podnosić na duchu innych. Tez jestem po leczeniu pod kątem niepłodności i jest to dla mnie błogosławieństwo że zaszłam w ciążę, ale zdaje sobie sprawę że to połowa sukcesu dopiero, wiec zacznę się w pełni cieszyć kiedy uznam za stosowne, a do tego czasu będę się niepokoić i jęczeć od czasu do czasu trudno.

Dziewczyny każda napisała co chciała i skończmy z tymi aferami:) <br /><br />Gdzieś czytałam, że mózg kobiety zmienia się podczas ciąży. Właśnie tego doświadczyłam...siedzę i się zastanawiam czemu nie najadłam się śniadanie. co się okazało, zostawiłam je w kuchni i nie zjadłam:p Zaczynam się bać o siebie:p Hahahaha:p:p:p:p

[emoji23][emoji23][emoji23]
W poprzedniej ciąży robiłam takie głupoty, że mąż coś mówił o tym, że powinien założyć notesik i zapisywać :D Mało z tego pamiętam, ale śmietanę 'śnieżkę'*w lodówce wypomina mi do tej pory :D Ja głodna jestem cały czas.... caaaaałyyyyy czas, więc pewnie spokojnie mogłabym zapomnieć o śniadanku tak jak Ty :))

*jeszcze w proszku

Emzilka matko jakbym chciala zeby moje kamienie zamienily sie z powrotem we flaki :D

Gieer piers drobiowa z ananasem i serem na sałatach

Justys mnie proszę nie przepraszać mi to nie przeszkadza

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Eliana ja z tym śniadaniem to cytowalam alę. Tylko na tel mi tak glupio cytaty wychodzą po dodaniu czasami. Muszę to zedytowac. Tak pisze dla wyjaśnienia żeby potem jakieś jaja z tego nie wyszły. Pretensje czy coś. Ale fakt, w ciąży to mózg trochę inaczej funkcjonuje [emoji1][emoji12]

Ostatnia edycja:
A ja jem wszystko co popadnie. I to co chwile mam napady glodu. Na szczescie od niczego mnie nie odrzuca. Ale o sniadania napewno bym nie zapomniala. Dzis nawet jadlam dwa. Jedno u soebie, a drugie za ok 10 min u brata

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Mnie trochę mdlosci przeszły, ale za to mam zawroty glowy. Czy Wy tez tak macie? Na moment robi mi sie ciemno przed oczami. Troche strach autem jezdzic...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry