reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Jedyne z czym sie zgadzam z Dorciamamaolcia i chyba CzarnaMadzia tez pisala o tym, to to ze dziewczyny narzekaja na brak objawow !!! Noz kuzwa to pasem po tylku przylac to malo [emoji14] To pozostaje sie cieszyc a nie narzekac z tego powodu !!

A wszystkie inne wymioty, plamienia, bole to od tego jest forum zeby sie wygadac na ten temat :)

Elianna, nie ciaz beda dotyczyly te klotnie a pogladow, opinii na rozny temat i tak dalej :) Moim zdaniem w miejscu gdzie jest tyle kobiet nie obejdzie sie bez sprzeczek [emoji14] Wystarczy ze kazda napisze wlasne zdanie na jakis temat, innej sie to nie spodoba i gotowe. Z reszta, ja uwazam ze jak sie z czyms niezgadzamy to trzeba to od razu napisac a nie 'slodzic' kazdej po kolei :)

reklama
Ale może mnie niepokoi to że nie mam objawów że nie czuję kompletnie nic i chce o tym napisać bo np któraś która też ich nie ma a napisze, że np. byla dzisiaj na usg i jest super, co da mi wiarę że u mnie też będzie ok. Dlaczego ktos ma mnie za to krytykować?
Ja też nie mam objawów...Nic zero ,ani jednego i jest mi z Tym cudownie!!! Nie wysłuchuje się w swoje ciało...nie szukam złego! Nie zrobię niczego więcej niż mogę zrobić,nie jestem Bogiem i to nie ja decyduje! Cieszę się każdym dniem..

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zmieniajac temat
Zamowilam sobie obiad bo nie jestem w stanie nic sobie zrobic mimo 3 krokow do kuchni he
O i z pozytywnych rzeczy przyszła moja waga teraz będę się wazyc jak rosniemy :D

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)

No przecież nikt nie zmusza Cie do czytania forum. Poza tym dzielą nas 4 tygodnie w terminach. Jedne pewne rzeczy juz przeszły, inne dopiero zaczynają mieć rożne dolegliwości. Trochę empatii...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@manka_tk nie chodzi o to żeby słodzić, tylko o to, by pohamować się czasem.... Zanim coś napiszesz musisz to wstukać, nie rozmawiamy ze sobą w cztery oczy, więc od pomysłu do wysłania postu jest sporo czasu.... :) Tak jak napisałam, w poprzednim wątku nie było ani jednej kłótni, ba... nie było nawet sprzeczki! :) Ale fakt.... jest nas tutaj strasznie dużo, w sumie to jestem w szoku, że aż tyle.... Różnie może być :)

eni_ no jezeli to prawda to owszem, dosc szybko. Na poprzednim watku jak bylam to dziewczyny jeszcze w polowie ciazy dolaczaly ;)

reklama
No przecież nikt nie zmusza Cie do czytania forum. Poza tym dzielą nas 4 tygodnie w terminach. Jedne pewne rzeczy juz przeszły, inne dopiero zaczynają mieć rożne dolegliwości. Trochę empatii...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Do góry