reklama
gie_er
Fanka BB :)
Zapewniam Cię że to nie jedyne forum na którym ktoś przeżywa koszmaryNie Ty jedna ...gdybyś pobyła tu kilka lat wiedziałabyś jakie dziewczyny przeżywały koszmary ...
Elianna
To nie wróży niczego dobrego. Na poprzedniej grupie nie było ani jednej takiej sytuacji i .... jakoś nie umiem sobie wyobrazić kłótni na tak wspaniałym wątku jak ciąża.... Widocznie mało wiem o życiuElianna, taka 'klotnia' to jeszcze nic To jest mala sprzeczka, wymiana zdan Jak sie bardziej poznamy to dopiero bedzie ostro
DorciaMamaOlka
Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)Dorcia nie chcesz to nie piszesz ale nie możesz innym zabraniać pisać jeśli potrzebują wsparcia. Sorry, ale po to tu jesteśmy żeby wesprzeć i uspokoić jak trzeba, pocieszyć jeśli jest taka sytuacja i cieszyć się z radości innych.
Mnie tez wiele tematów nie interesuje. Nie dostałam domu od rodziców, nie mam ziemi, nie buduje sie, nie zmieniam mieszkania. I co z tego??? Poczytam i tyle. A jak mam coś do powiedzenia to pisze...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
manki3
Jak wyplynie temat polityki, to mamy pozamiatane
A poza tym to przy ilosci postow, tematow i osob piszacych, najzdrowsze jest wlasnie skupienie sie na tym, co nas interesuje. Jesli ktos nie chce czytac o plamieniach, to niech przewinie post i poczyta o wozkach, chustach i nosidlach.
gie_er rzucila luzna propozycje, wiekszosc uwaza, ze nie trzeba dzielic watkow i tyle, Lecimy dalej, nic sie nie stalo.
I jesli cos Was martwi, niepokoi, boli, krwawi, maz jest wredny, dzieci placza, zoladek muli, glowa boli, obiad sie przypalil PISZCIE o tym, urzadzimy grupowa terapie na poprawe humoru
A poza tym to przy ilosci postow, tematow i osob piszacych, najzdrowsze jest wlasnie skupienie sie na tym, co nas interesuje. Jesli ktos nie chce czytac o plamieniach, to niech przewinie post i poczyta o wozkach, chustach i nosidlach.
gie_er rzucila luzna propozycje, wiekszosc uwaza, ze nie trzeba dzielic watkow i tyle, Lecimy dalej, nic sie nie stalo.
I jesli cos Was martwi, niepokoi, boli, krwawi, maz jest wredny, dzieci placza, zoladek muli, glowa boli, obiad sie przypalil PISZCIE o tym, urzadzimy grupowa terapie na poprawe humoru
manki3
Nie czytaj, zignoruj, przewin do nastepnego watku.Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)
eni_
500 tyś, za mieszkanie w stolicy, rany dużo, nie miałam pojęcia, bo się nie interesowałam, bo nie potrzebowałam, a dostać taki kredyt, a spłacać go, jak dla mnie fantastyka
gie_er
Ale może mnie niepokoi to że nie mam objawów że nie czuję kompletnie nic i chce o tym napisać bo np któraś która też ich nie ma a napisze, że np. byla dzisiaj na usg i jest super, co da mi wiarę że u mnie też będzie ok. Dlaczego ktos ma mnie za to krytykować?Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)
reklama
Dziewczyny każda napisała co chciała i skończmy z tymi aferami
Gdzieś czytałam, że mózg kobiety zmienia się podczas ciąży. Właśnie tego doświadczyłam...siedzę i się zastanawiam czemu nie najadłam się śniadanie. co się okazało, zostawiłam je w kuchni i nie zjadłam Zaczynam się bać o siebie Hahahaha
Gdzieś czytałam, że mózg kobiety zmienia się podczas ciąży. Właśnie tego doświadczyłam...siedzę i się zastanawiam czemu nie najadłam się śniadanie. co się okazało, zostawiłam je w kuchni i nie zjadłam Zaczynam się bać o siebie Hahahaha