reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Jeahl nie wiem nie mam sily na nic,
Powinnam zrobic mln rzeczy w domu a siedzę I placze no ale zwierze sie wam ze od lat lecze sie na nerwice, na czas starań I pierwszy trymestr musialam odstawic leki i tak jak w tyg jest ok tak w wekend katastrofa zwlaszcza ze jestem sama przez większość czasu z dziecmi

Moja kumpela ma nerwicę i od wielu lat na lekach. Na czas ciąży wyłączyła leki i powoli się wszystko ustabilizowało, może u CIebie też maluszek jakoś zadziała i nie trzeba będzie leków :)

Mimo wszystko prosze o kciuki. [emoji6] Za godzine i 40 min wizyta. [emoji4]

Oczywiście, że są kciuki :)

ania_g21 może organizm się tak powoli przystosowuje do nowej sytuacji.

Anonimowa ja zaczynam ferie właśnie ;) i też zacznę od ogarniania syfu :p Bo u mnie niesety przez ostatni czas senności wiele nie robiłam w domu i nazbierało się. Na szczęście mój też się za sprzątanie bierze, nawet bez gadania.

Niestety przyszedł czas na rozebranie choinki :( Wiem, że już niektórzy zapomnieli, ale ja jeszcze trzymałam dokąd się nie sypała bardzo. Uwielbiam mieć takie drzewko w domu.

reklama
Jeahl chciałabym bez leków Ale watpie we wt jadę do mojego lekarza

Leeleth twoj maz jest tylko gościem?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo dużo pracuje i wraca późno także większość spraw na mojej głowie jest.

f2w3rjjgpsehityp.png

Zosia ja mam jednego syna ma 8 lat. Mieszkamy teraz na wsi 35 km od miasta. Codziennie musze go wozic do szkoly do miasta i potem odebrac. Powiem szczerze ze meczace to strasznie ale musze dac rade. Mam dwa psy labladora i mastifa tybetanskiego ale je to tylko karmic i przytulac. [emoji39]
Najgorzej jak przyjdzie wiosna i lato i dojdzie koszenie, podlewanie. Moi rodzice mieszkaja 100 m ode mnie ale mama ma chory kregoslup wiec niewiele pomorze, tata troche. Ale musze sama sobie radzic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I ja woze moich autobusem W sumie tylko 4-5 km ale to stanie na przystankach I to że do przystanku daleko też mnie wkurza mam nadzieje ze do porodu zdam jakims cudem prawko

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) Nevka będzie dobrze kochana :) sny mam okropne takie realne...tylko śmierć :( aż się ich boję i całymi dniami mam te przed oczami :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
nawet mi nie mów mi się dzisiaj śniło że zamawiałam nagrobek dla dziecka i myśleli że zamawiam dla mojego małego zmarłego brata a ja mówiłam że nie dla drugiego Adasia....

reklama
Do góry