gie_er
Fanka BB :)
@Anonimowa19 jak tam ferie? Wypoczywasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mnie działa dzisiaj tak piosenka Sylwii Grzeszczak i Mateusza Ziółko "bezdroża" normalnie nie mogę posłuchać do końca, bo ryczę jak bóbr... Masakra jakaś!!Ja mam dzis jakas depresje bez powodu siedze i płacze eh
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
A to jakiś remont macie?Witam się i ja.
Nevka oby wszystko było w porządku. Miałaś usg? Odzywaj się do nas i dawaj znać co u Was.
Justyś to pewnie coś z podrażnienia. A wcześniejsze plamienia Ci ustaly?
Ja też się dzisiaj kiepsko czuje. Jak wstałam to ledwo chłopakom śniadanie zrobiłam bo tak mi było słabo i w głowie się kręciło. Myślałam że zemdleje. Na szczęście mąż wrócił do domu szybko bo mieli pracować ale za duży mróz był. Teraz M robi jakieś półki do naszej przyszłej sypialni a ja się kręce i na nic nie mam siły. Muszę podłogę umyć, pranie wstawić, zmienić pościel i posprzątać łazienkę. No i coś na obiad. Niech mnie ktoś kupnie w d....
O to juz dzisiaj!Mimo wszystko prosze o kciuki. [emoji6] Za godzine i 40 min wizyta. [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom