NeSSi
Moderatorka
Oż to jaki ..!!! To go patelnią po łbie!NeSSi nie medal bo w międzyczasie się z inną zaręczył ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oż to jaki ..!!! To go patelnią po łbie!NeSSi nie medal bo w międzyczasie się z inną zaręczył ;p
Ja dzisiaj mam wizytę. i wielki stres ze coś jest nie takCześć nowinko!
U mnie znowu beżowe brudzenie ...nie wiem czemu ale mam wrażenie, że mam krwiaka którego lekarze nie widzą wrrr....wróciłam do brania dupka i zobaczymy. Jeszcze muszę iść kawałek z buta syna odebrać ze szkoły o 10:30 bo nie mają jednej lekcji ...będzie ciekawie ...
Kto tam dzisiaj wizytuje ?
Czytam czytam a stron coraz więcej. Gratuluję udanych wizyt. I witam nowe mamuśki. Tutaj zawsze znajdzie się wsparcie [emoji3]
Ale zescie temat zaczęły aż mnie ochota naszla. My wspolzylismy że dwa razy jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży. Potem się bałam i powiedziałam że do wizyty szlaban. Jestem już po wizycie i mojego już naszlo ale sam chyba ma trochę stracha bo tylko na recznym się skończyło. Ale może dzisiaj poszalejemy [emoji3] co do orgazmow to u mnie jakieś 98% z [emoji3] jak nie wyjdzie pochwowy to się postara o lechtaczkowy. Pochwowy wg mnie przyjemniejszy, może nie tak intensywny ale działa na cały organizm. Lechtaczkowy to raczej intensywnie i miejscowo tak że potem się dotknąć nie daje.
Ja mieszkam koło cmentarza, więc koszmary to u mnie normalkaTen był jeszcze spoko ostatnio mi się śniło ze w domu który mam za oknem zdjęli dach i dźwigiem trupy wyjmowali...
Może teraz te cholerne krwawienia się przestaną pojawiać!pyzunia86 A jak Twoje samopoczucie ?
Pewnie im bliżej wizyty tym większy stres ..(z życia wzięte), pamiętaj ,że spokój sprzyja fasolinkom
Gadaj do brzucha ile wlezie jak Madzia mówiła ...
Ja swoim dzisiaj nagadałam by przestały mi żyłki podgryzać bo matkę do zawału doprowadzą
Madziu - wróciłam do dupka
Haha co Ty mówisz?!Taa pamiętamy ;-) mój pierwszy był okropny ;-) za to z moim M spotkaliśmy się pierwszy raz po 4 latach rozłąki (poznaliśmy się jak ja miałam 14 a on 21) i trafienie do łóżka zajęło jakieś 15 minut ;-)
Uważaj w takim razie na bramkę numer dwa Po burakach może Cię spotkac toaletowy Armagiedon!Dzisiaj dam im trochę buraków na deser Może mi odpuszczą
U to, młodo zaczęłaś ...z punktu widzenia matki byłabym przerażona ...
Pyzunia a to będę Twoje pierwsze dzieciaki?Nessi kochana zebys wiedziala stresa mam mega duzego. Brzusio glaszcze non stop. Jak glod bierze to mowie ze jestesmy glodni. Wszystko musi byc dobrze u mnie i u Was Nessi tak samo. Mam nadzieje ze sa obydwa lobuzy i trzymaja sie razem.Nie powiem bo obawiam sie dwojki dzieci naraz i bedzie problem z miejscem.
U mnie w rodzinie tylko wiedza o ciazy i to jeszcze nie wszyscy ale ze blizniacza nie wie nikt procz mnie i meza he he
O kurde!NeSSi nie medal bo w międzyczasie się z inną zaręczył ;p
Nevka to tak jak ja, tylko ja nie ze swoim mężem Ale ze względu na długie staże mam nikłe doświadczenie jeśli chodzi o ilość partnerów Haha...Z L. dopasowaliśmy się idealnie i od początku było świetnie. W tym roku mija nam 13 lat razem i jest lepiej niż kiedyśO 17
Dzisiaj pierwszy raz kromki z szynka zjadłam... kosztowało mnie to ponad 2h jedzenia ale zjadłam. Jedyne co mi wchodzi to frytki
Nessi jak mi się kończyło krwawienie to do tej pory mam czasem taki lekko jasno kawowy sluz i mój lekarz powiedział ze to jest okej..
Dziołchy jakie Wy tematy poruszacie hahaha
Straciłam dziewictwo z moim mężem w wieku 16 lat hahaha [emoji14]
Wieczorem mam problemy z zaśnięciem :/ i w nocy potrafię się obudzić 2-3 razy do wc. Masakra.
Witam nowe koleżanki
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, tego się trzymamy!O 17
Dzisiaj pierwszy raz kromki z szynka zjadłam... kosztowało mnie to ponad 2h jedzenia ale zjadłam. Jedyne co mi wchodzi to frytki
Nessi jak mi się kończyło krwawienie to do tej pory mam czasem taki lekko jasno kawowy sluz i mój lekarz powiedział ze to jest okej..
Dziołchy jakie Wy tematy poruszacie hahaha
Straciłam dziewictwo z moim mężem w wieku 16 lat hahaha [emoji14]
Wieczorem mam problemy z zaśnięciem :/ i w nocy potrafię się obudzić 2-3 razy do wc. Masakra.
Witam nowe koleżanki
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
WOW podziwiam i zazdroszczeNevka to tak jak ja, tylko ja nie ze swoim mężem Ale ze względu na długie staże mam nikłe doświadczenie jeśli chodzi o ilość partnerów Haha...Z L. dopasowaliśmy się idealnie i od początku było świetnie. W tym roku mija nam 13 lat razem i jest lepiej niż kiedyś