reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
pyzunia86 nessi zadała moje pytanie hehe jak sie czujesz :) jak tam brzusio ja musze kupić spodnie bo kurde przytyłam 3 kg i sie juz nie mieszczę bo mnie opinają :/
Dzisiaj jestem okropnie marudna markotna i senna więc wybaczcie ale dzisiaj się będę mniej udzielała dobrze. Miłego dnia kochane.

reklama
gie_er widzę ze masz takie barwne syn jak ja ostatnio siłami ze doję krowę bo było to moje marzenie ;)

pyzunia86 trzymaj się kochana !

Nessi a kiedy wizyta ?

Posmiejecie się trochę, mnie hormony dają popalić popłakałam się na ulicy słuchając piosenkę Beyonce Run The World. ...
Ten był jeszcze spoko ostatnio mi się śniło ze w domu który mam za oknem zdjęli dach i dźwigiem trupy wyjmowali...

Nessi mało się znam, ale moim zdaniem nie powinno się raz brać dupka a raz nie, to jest hormon odpowiedzialny za utrzymanie ciąży i w momencie kiedy go odstawiasz spada ci poziom tego hormonu. Z tego co sie orientuje powinno sie go brać do końca I trymestru kiedy to tę role przejmuje łożysko. Pogadaj o tym z lekarzem. Może to jest przyczyna tych plamien.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi mało się znam, ale moim zdaniem nie powinno się raz brać dupka a raz nie, to jest hormon odpowiedzialny za utrzymanie ciąży i w momencie kiedy go odstawiasz spada ci poziom tego hormonu. Z tego co sie orientuje powinno sie go brać do końca I trymestru kiedy to tę role przejmuje łożysko. Pogadaj o tym z lekarzem. Może to jest przyczyna tych plamien.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nic nie odstawiam, po zażyciu 1 tabl. dopochwowej luteiny wróciłam do dupka.

pyzunia86 A jak Twoje samopoczucie ?
Pewnie im bliżej wizyty tym większy stres ..(z życia wzięte), pamiętaj ,że spokój sprzyja fasolinkom :)
Gadaj do brzucha ile wlezie jak Madzia mówiła ...
Ja swoim dzisiaj nagadałam by przestały mi żyłki podgryzać bo matkę do zawału doprowadzą :D
Madziu - wróciłam do dupka :)

Nessi kochana zebys wiedziala stresa mam mega duzego. Brzusio glaszcze non stop. Jak glod bierze to mowie ze jestesmy glodni. Wszystko musi byc dobrze u mnie i u Was Nessi tak samo. Mam nadzieje ze sa obydwa lobuzy i trzymaja sie razem.Nie powiem bo obawiam sie dwojki dzieci naraz i bedzie problem z miejscem.
U mnie w rodzinie tylko wiedza o ciazy i to jeszcze nie wszyscy ale ze blizniacza nie wie nikt procz mnie i meza he he

Nessi kochana zebys wiedziala stresa mam mega duzego. Brzusio glaszcze non stop. Jak glod bierze to mowie ze jestesmy glodni. Wszystko musi byc dobrze u mnie i u Was Nessi tak samo. Mam nadzieje ze sa obydwa lobuzy i trzymaja sie razem.Nie powiem bo obawiam sie dwojki dzieci naraz i bedzie problem z miejscem.
U mnie w rodzinie tylko wiedza o ciazy i to jeszcze nie wszyscy ale ze blizniacza nie wie nikt procz mnie i meza he he
Będzie dobrze .. :) Damy radę!
A brzucha ponoć lepiej nie głaskać :p Bo skurcze wywołuje, nawet w pierwszej ciąży gin mi nie kazała...
Jak to do mnie to do łóżka trafiliśmy dopiero jak miałam 18 ;)
Medal mu za tak długi celibat! :)

reklama
Do góry