reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nimiti ja wizyt mam pełno he u pana ordynatora w pon u zaufanego lekarza w czw już sama nie wiem gdzie chodzić

Oliwcia witaj

Luna o matko to miałas sprzatania w korytarzu

Elmirka i chyba dobrze z tym usg niepotrzebnie człowiek do głowy dostaje

mi dziś lekarz mówił że kiedyś się nie robiło usg do 12tyg bo bylo to uznawane za nieetyczne

Leeleth ekstra

Wenurs ale czad z ta praca na zamku

Paulaq klamerka na nochal

Gieer ciesze sie z Serduszka Dzidzi, a dla Dziadka [*], ciebie przytulam i pamietaj ze Dziadek na pewno nie chce bys za bardzo rozpaczala bo szkodzi Dzidzi, pamietaj ze Dziadek jest już W Niebie. co za lek możesz brać?

Pitu pitu Będzie dobrze, radosc przyjdzie teraz pewnie jesteś W szoku

Lilika powodzenia na obronie, a no strasznie z tymi humorami

Cheebay wspolczuje wymiotow

Leeleth ja tez wcinam ryby

Mififi witaj

Alcarin głowa do gory będzie dobrze musi

Dorcia super

Jeahl ale co powiedzial lekarz

Anonimowa dla Wszystkich w Niebie [*]

Natuszka zazdroszcze optymizmu

Nevka tule

Ania mi normalnie pika

Agunia trzeba bylo mu wsadzic ta kanapke

Nessi i Pyzunia Serduszka dwa

odebralam bete wskazuje 6-7 tydzień

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Wy robicie notatki na brudno żeby napisać taki post? Masakra ja przy napisaniu jednego muszę trzy razy sprawdzać do kogo pisze i czy z treścią się nie mijam, jakieś mam problemy z koncentracją i pamiecią[emoji17]

f2w3rjjgpsehityp.png

Dorcia super:) A masz robić już krzywą przez tą glukozę czy tylko mój gin taki do przodu?;)

Co do witamin lekarz mi zaleca pregna plus, ale mam jeszcze z poprzedniej ciąży pharmation matruelle i mają tak bogaty skład że najpierw je skończę zanim zmienię na tą pregnę:)

Madzia mi jedna apka pokazuje 8 t 3 d, druga 9 t, ale i tak skoryguję to po następnej wizycie bo jak Fasolek pójdzie w ślady starszej siostry to urodzę później niż prędzej;)

Nimitii no mi się wydaje że będą się bali, laparoskopia wiadomo jest mniej inwazyjna ale jednak jest, pamiętam swoją pierwszą dobę po operacji i nie wyobrażam sobie przechodzić przez to w ciąży. No chyba że byłoby zagrożenie życia

U mnie też bez prenatalnych - gin wszystko dokładnie sprawdza na zwykłej wizycie więc nie ma takiej potrzeby

Wenus mam w rodzinie wielkich fanów rekonstrukcji, a Grunwald to co roku obowiązkowy punkt programu;)

CzarnaMadzia, tak wizytę mam 30 stycznia :-).
Jej dziewczyny jesteście niemożliwe.. Tyle naskrobałyście. Ale fajnie się czyta o Waszych malenstwach.
Ciekawe jak mój ginekolog do prenatalnych podchodzi. Zobaczymy.
Co radzicie na zaparcia? :$

Mogę wam się wyrzalic. Tyle czasu się starałam o maleństwo. Tyle stresu. Łez. Myśli że jestem do niczego. Szpital. Laparoskopia. Miała być już insemiacja. A teraz 2 kreseczki[emoji2] 3 testy pozytywne. Myślałam że to żart. Beta dała mi taka radość ze dzwoniąc do mamy ryczalam jak głupia[emoji23] słowa nie mogłam powiedzieć. Myślicie że to może być takie piękne? [emoji19] przepraszam za smuty

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę wam się wyrzalic. Tyle czasu się starałam o maleństwo. Tyle stresu. Łez. Myśli że jestem do niczego. Szpital. Laparoskopia. Miała być już insemiacja. A teraz 2 kreseczki[emoji2] 3 testy pozytywne. Myślałam że to żart. Beta dała mi taka radość ze dzwoniąc do mamy ryczalam jak głupia[emoji23] słowa nie mogłam powiedzieć. Myślicie że to może być takie piękne? [emoji19] przepraszam za smuty

Moim zdaniem to normalne, że tak zareagowałaś. Bardzo chcesz tego dzieciątka i myślę, że wszystkie tutaj doskonale Cię rozumiemy. Każda ma jakieś mniejsze czy większe tragedie za sobą. Jest się czym cieszyć teraz :-D

Moim zdaniem to normalne, że tak zareagowałaś. Bardzo chcesz tego dzieciątka i myślę, że wszystkie tutaj doskonale Cię rozumiemy. Każda ma jakieś mniejsze czy większe tragedie za sobą. Jest się czym cieszyć teraz :-D
Dzięki za słowa otuchy[emoji2] nawet nie wiesz ile to mi daje[emoji173] [emoji179] dzięki że jesteście[emoji8] [emoji8]

leeleeth ją podczas przeglądania forum pisze post ,na telefonie na dole w takim pasku . I jak dalej przeglądam to dalej odpisuje a to co już napisałam zostaje w tym pasku :) nie wiem czy udało mi się to wytłumaczyć
Zooska super że beta ok teraz tylko spokojnie czekać na kolejne wizyty żeby fasolki nie denerwować
Mfifi04 witaj i żadnych skutków i złych myśli :) trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie fasolce to pomoże

Co do prenatalnych ja mam mieć 11 lutego, mój ginekolog ma sprzęt do robienia USG 4 D ale nie mówił mi czy te prenatalne będzie robił zwykłym USG czy tym 4 D więc w sumie nie wiem. Już się pogubiłam:p

reklama
leeleeth ją podczas przeglądania forum pisze post ,na telefonie na dole w takim pasku . I jak dalej przeglądam to dalej odpisuje a to co już napisałam zostaje w tym pasku :) nie wiem czy udało mi się to wytłumaczyć
Zooska super że beta ok teraz tylko spokojnie czekać na kolejne wizyty żeby fasolki nie denerwować
Mfifi04 witaj i żadnych skutków i złych myśli :) trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie fasolce to pomoże

Co do prenatalnych ja mam mieć 11 lutego, mój ginekolog ma sprzęt do robienia USG 4 D ale nie mówił mi czy te prenatalne będzie robił zwykłym USG czy tym 4 D więc w sumie nie wiem. Już się pogubiłam:p
Ja też nie wiedziałam jak robi się te posty. Ale dobrze wytłumaczylas[emoji173] dzięki[emoji179]

Do góry