Elmirka82
Fanka BB :)
Nasze badania I usgPodpowiedzcie mi, bo chyba mam spaxek inteligencji... Gdzie sa te watki ze zdjeciami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasze badania I usgPodpowiedzcie mi, bo chyba mam spaxek inteligencji... Gdzie sa te watki ze zdjeciami?
Nimiti ja wizyt mam pełno he u pana ordynatora w pon u zaufanego lekarza w czw już sama nie wiem gdzie chodzić
Oliwcia witaj
Luna o matko to miałas sprzatania w korytarzu
Elmirka i chyba dobrze z tym usg niepotrzebnie człowiek do głowy dostaje
mi dziś lekarz mówił że kiedyś się nie robiło usg do 12tyg bo bylo to uznawane za nieetyczne
Leeleth ekstra
Wenurs ale czad z ta praca na zamku
Paulaq klamerka na nochal
Gieer ciesze sie z Serduszka Dzidzi, a dla Dziadka [*], ciebie przytulam i pamietaj ze Dziadek na pewno nie chce bys za bardzo rozpaczala bo szkodzi Dzidzi, pamietaj ze Dziadek jest już W Niebie. co za lek możesz brać?
Pitu pitu Będzie dobrze, radosc przyjdzie teraz pewnie jesteś W szoku
Lilika powodzenia na obronie, a no strasznie z tymi humorami
Cheebay wspolczuje wymiotow
Leeleth ja tez wcinam ryby
Mififi witaj
Alcarin głowa do gory będzie dobrze musi
Dorcia super
Jeahl ale co powiedzial lekarz
Anonimowa dla Wszystkich w Niebie [*]
Natuszka zazdroszcze optymizmu
Nevka tule
Ania mi normalnie pika
Agunia trzeba bylo mu wsadzic ta kanapke
Nessi i Pyzunia Serduszka dwa
odebralam bete wskazuje 6-7 tydzień
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem to normalne, że tak zareagowałaś. Bardzo chcesz tego dzieciątka i myślę, że wszystkie tutaj doskonale Cię rozumiemy. Każda ma jakieś mniejsze czy większe tragedie za sobą. Jest się czym cieszyć terazMogę wam się wyrzalic. Tyle czasu się starałam o maleństwo. Tyle stresu. Łez. Myśli że jestem do niczego. Szpital. Laparoskopia. Miała być już insemiacja. A teraz 2 kreseczki[emoji2] 3 testy pozytywne. Myślałam że to żart. Beta dała mi taka radość ze dzwoniąc do mamy ryczalam jak głupia[emoji23] słowa nie mogłam powiedzieć. Myślicie że to może być takie piękne? [emoji19] przepraszam za smuty
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za słowa otuchy[emoji2] nawet nie wiesz ile to mi daje[emoji173] [emoji179] dzięki że jesteście[emoji8] [emoji8]Moim zdaniem to normalne, że tak zareagowałaś. Bardzo chcesz tego dzieciątka i myślę, że wszystkie tutaj doskonale Cię rozumiemy. Każda ma jakieś mniejsze czy większe tragedie za sobą. Jest się czym cieszyć teraz
Ja też nie wiedziałam jak robi się te posty. Ale dobrze wytłumaczylas[emoji173] dzięki[emoji179]leeleeth ją podczas przeglądania forum pisze post ,na telefonie na dole w takim pasku . I jak dalej przeglądam to dalej odpisuje a to co już napisałam zostaje w tym pasku nie wiem czy udało mi się to wytłumaczyć
Zooska super że beta ok teraz tylko spokojnie czekać na kolejne wizyty żeby fasolki nie denerwować
Mfifi04 witaj i żadnych skutków i złych myśli trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie fasolce to pomoże
Co do prenatalnych ja mam mieć 11 lutego, mój ginekolog ma sprzęt do robienia USG 4 D ale nie mówił mi czy te prenatalne będzie robił zwykłym USG czy tym 4 D więc w sumie nie wiem. Już się pogubiłam