reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mfifi04, ja tez jeszcze nie mam potwierdzonej i ani nawet nie mysle czy tam jest cos czy jednak nie. Po prostu pojde w 12 tyg na usg z pewnoscia ze zobacze dzidzie z serduszkiem :)

Dorciamamaolka super wiesci :) Tyle uderzen na minute to moze dziewczynka :D Chociaz u mnie sie ta teoria nie sprawdzial za bardzo [emoji14]
Mam nadzieję,że będzie dziewczynka :) ale najważniejsze żeby było zdrowe :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem :) Serduszko jak dzwon 175 uderzeń :) krwiak o połowę mniejszy,bąbelek ma już prawie 2cm. Termin porodu 2.09 a był 10.09 także maluch pędzi jak szalony :) kilka badań do powtórzenia...glukoza za duza,coś z płytkami :) nadal luteina,magnez,folklor,nospa i lek przeciw zakrzepowy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super! <3
CzarnaMadzia miałam iść 26 września na pierwszą ale mojemu mężowi służbę zmienił paskud komendant i kolejny wolny termin to 30 września na 18. Bo przed urlopem to miejsca brak u niego... a inny lekarze w okolicy to jakaś masakra..Nic noo muszę czekać... Jak Wy wszystkie wcześniej :)
30 stycznia tak?
CzarnaMadzia - Popieram. Staram sie zachowac optymizm pomimo tego ze nawet nie mam potwierdzonej ciazy, moze to byc polip na jajniku, lub ciaza pozamaciczna, bo przez to tez testy wychodza pozytywne a jak na razie to jedyne potwierdzenie bo objawy nie sa jednoznaczne. Czekalam 3 tygodnie na pierwsza wizyte zeby od razu uslyszec serduszko i tylko jeden raz pomyslalam ze cos jest nie tak. Na obecna chwile ja nawet nie wierze, ja po prostu wiem ze ja go uslysze i zobacze. [emoji4] Wam dziewczyny zycze tego samego, bo naprawde czesto niepotrzebnie sie nakrecacie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy wizyta?:)
Jezu laski mam.dzis takie mdlosci ze.nie moge sobie poradzic :((nawet jesc mi sie nie chce ojj

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przejdzie Ci!:)
Ja też umieralam a właśnie przed chwila pochlonelam jajecznice z szynka i sałatka z pomidora i papryki :)
Kolacja na zdrowie :p

Ale super! <3

30 stycznia tak?

A kiedy wizyta?:)

Przejdzie Ci!:)
Ja też umieralam a właśnie przed chwila pochlonelam jajecznice z szynka i sałatka z pomidora i papryki :)
Kolacja na zdrowie :p
Dziekuje mam.nadzieje ze przejdzie a wczoraj w zabce gosciu mi sprzedal przeterminowana kanapke wrr....

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimiti ja wizyt mam pełno he u pana ordynatora w pon u zaufanego lekarza w czw już sama nie wiem gdzie chodzić

Oliwcia witaj

Luna o matko to miałas sprzatania w korytarzu

Elmirka i chyba dobrze z tym usg niepotrzebnie człowiek do głowy dostaje

mi dziś lekarz mówił że kiedyś się nie robiło usg do 12tyg bo bylo to uznawane za nieetyczne

Leeleth ekstra

Wenurs ale czad z ta praca na zamku

Paulaq klamerka na nochal

Gieer ciesze sie z Serduszka Dzidzi, a dla Dziadka [*], ciebie przytulam i pamietaj ze Dziadek na pewno nie chce bys za bardzo rozpaczala bo szkodzi Dzidzi, pamietaj ze Dziadek jest już W Niebie. co za lek możesz brać?

Pitu pitu Będzie dobrze, radosc przyjdzie teraz pewnie jesteś W szoku

Lilika powodzenia na obronie, a no strasznie z tymi humorami

Cheebay wspolczuje wymiotow

Leeleth ja tez wcinam ryby

Mififi witaj

Alcarin głowa do gory będzie dobrze musi

Dorcia super

Jeahl ale co powiedzial lekarz

Anonimowa dla Wszystkich w Niebie [*]

Natuszka zazdroszcze optymizmu

Nevka tule

Ania mi normalnie pika