A no to faktycznie. Tyle czekania ..mfifi04, nie chce ale nie mam wyjscia Mieszkam w UK i tu pierwsze usg jest w 12 tygodniu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no to faktycznie. Tyle czekania ..mfifi04, nie chce ale nie mam wyjscia Mieszkam w UK i tu pierwsze usg jest w 12 tygodniu
Mam nadzieję,że będzie dziewczynka ale najważniejsze żeby było zdrowemfifi04, ja tez jeszcze nie mam potwierdzonej i ani nawet nie mysle czy tam jest cos czy jednak nie. Po prostu pojde w 12 tyg na usg z pewnoscia ze zobacze dzidzie z serduszkiem
Dorciamamaolka super wiesci Tyle uderzen na minute to moze dziewczynka Chociaz u mnie sie ta teoria nie sprawdzial za bardzo [emoji14]
Dobrze słyszę bliźniaki?[emoji2]Ja 23.09 ale jesli sie potwierdza blizniaki moze byc duzo wczesniej
A nawet zdjęcie juz jest tych szkrabow Nessi tez ma dwójeczkę
Dziekuje sprobujeWspółczuję. Ja gdzieś czytałam że guma do żucia albo miętowe landrynki[emoji2] pomagają
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super! <3Jestem Serduszko jak dzwon 175 uderzeń krwiak o połowę mniejszy,bąbelek ma już prawie 2cm. Termin porodu 2.09 a był 10.09 także maluch pędzi jak szalony kilka badań do powtórzenia...glukoza za duza,coś z płytkami nadal luteina,magnez,folklor,nospa i lek przeciw zakrzepowy
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
30 stycznia tak?CzarnaMadzia miałam iść 26 września na pierwszą ale mojemu mężowi służbę zmienił paskud komendant i kolejny wolny termin to 30 września na 18. Bo przed urlopem to miejsca brak u niego... a inny lekarze w okolicy to jakaś masakra..Nic noo muszę czekać... Jak Wy wszystkie wcześniej
A kiedy wizyta?CzarnaMadzia - Popieram. Staram sie zachowac optymizm pomimo tego ze nawet nie mam potwierdzonej ciazy, moze to byc polip na jajniku, lub ciaza pozamaciczna, bo przez to tez testy wychodza pozytywne a jak na razie to jedyne potwierdzenie bo objawy nie sa jednoznaczne. Czekalam 3 tygodnie na pierwsza wizyte zeby od razu uslyszec serduszko i tylko jeden raz pomyslalam ze cos jest nie tak. Na obecna chwile ja nawet nie wierze, ja po prostu wiem ze ja go uslysze i zobacze. [emoji4] Wam dziewczyny zycze tego samego, bo naprawde czesto niepotrzebnie sie nakrecacie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przejdzie Ci!Jezu laski mam.dzis takie mdlosci ze.nie moge sobie poradzic (nawet jesc mi sie nie chce ojj
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O Nessi to wiem [emoji8] dużo mam do nadrobieniaA nawet zdjęcie juz jest tych szkrabow Nessi tez ma dwójeczkę
Dziekuje mam.nadzieje ze przejdzie a wczoraj w zabce gosciu mi sprzedal przeterminowana kanapke wrr....Ale super! <3
30 stycznia tak?
A kiedy wizyta?
Przejdzie Ci!
Ja też umieralam a właśnie przed chwila pochlonelam jajecznice z szynka i sałatka z pomidora i papryki
Kolacja na zdrowie