reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Tak profilaktycznie tzn na dzień dobry 2 wciagnelam ale od jutra 1×1 [emoji41]
Ja pewnie skończę to jedno op. I pójdę do gina :) A ona mi nie da ... bo uważa, że to przesada tak wcześnie ingerować w naturę. Ona ma dosyć radykalne poglądy na ten temat.

reklama
Wiesz ja przed zajściem robiłam badania ... i progesteron miałam w normie. Jak poroniłam też dostałam dupka, ale nie pomógł i plamienia nie ustały ...Więc raczej nie mam niedoborów.

Ja niby tez robilam, ale caly czas go przyjmowalam wiec moj progesteron byl zaklamany.. Ale moj gin tak daje, bo kolezanka tez brala 2*1 :)

Moja bratowa pracuje w aptece i wiem ze daja czasem leki na recepte bez recepty... Jakos to rozpisuja, ale to trzeba na kogos z sercem trafic.
Magister może wszystko [emoji41] zresztą wiesz to nie szkodliwe leki i i tak płacisz 100% bez refundacji więc nie powinno być problemu :)

Ja juz na zapasie mam 2 opakowania, taki szczodry jest moj pizdogrzebek ;) ale jakby nie dal to pewno bym sie u bratowej ratowala... :)

reklama
Do góry