reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Witam. Chciałabym nieśmiało dołączyć, choć jestem cała w stresie. Tydzień temu wylapalam u siebie wczesna ciążę. Beta rośnie prawidłowo. Tydzień temu progesteron 11.5 , ale wczoraj odebrałam wynik, który robiłam w poniedziałek i spadł do 9.40. Bardzo się tym stresuje. Nie mogłam w nocy spać. Jestem już po poronieniu w 10 tygodniu i ciąży biochemicznej. Dostałam luteinę dopochwowo wczoraj , ale i tak cała drżę. Ktoś może kiedyś miał podobnie i było ok ? Dodam, że oprócz tego że nie mam miesiączki to nie mam totalnie żadnych objawów ciąży..... I to też mnie stresuje

Termin wychodzi na 27.09.
Też miałam taki prog w ciąży z synem, przyjmowałam luteinę, ciąża donoszona. W obecnej ciąży pomimo jeszcze wyniku w normie, zaczynał mocno spadać, też dostałam luteinę.

reklama
Też miałam taki prog w ciąży z synem, przyjmowałam luteinę, ciąża donoszona. W obecnej ciąży pomimo jeszcze wyniku w normie, zaczynał mocno spadać, też dostałam luteinę.
Wczoraj wieczorem wzięłam pierwsza dawkę. Mam brać dwa razy dziennie po jednej tabletce 100 mg. Mam nadzieję, że pomoże i wszystko będzie dobrze

Właśnie wróciłam z pierwszego USG, wygląda na to że jak na razie wszystko jest ok. Co będzie później to się okaże. Wiek zarodka określili na 8+2 co by się zgadzało z naszymi obliczeniami. Przez cały czas miałam ochotę stamtąd uciekać jak najszybciej, zero radości, tylko obawy. Strasznie dziwne uczucie...

reklama
Do góry