Millo
Fanka BB :)
Ja @ 28 listopad a owulacja 12 grudnia Dzis 4t6d.Porod na 4 wrzesnia
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja u lekarza bylam juz 3 razy hihi jak zrobilam test zadzwonilam do niego- zaprosil mnie na dyzur do szpitala, pozniej dzien przed Wigilia gdzie bylo juz pecherzyk widac i w czwartek ostatni raz gdzie byl pecherzyk, cialko zolte i blaszka zarodkowa.. Teraz ide 7 stycznia... tez poronilam i to calkiem niedawno bo w pazdzierniku... Moze dlatego tak chucha na mnie moj ginekologHej Emzilka:-) mam taki sam "termin" ;-)
a w srode do lekarza ide, tez sie bardzo obawiam...
Dawno temu poronilam... Mam niespelna rocznego Synka i zaczelismy z m starac sie o rodzenstwo ale zaskoczylismy sie ze tak szybko sie udalo :-)
U mnie mdlosci od ponad dwoch tygodni, ciagle zmeczona jestem i niestety nerwowa brak mi sil :/
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak profilaktycznie tzn na dzień dobry 2 wciagnelam ale od jutra 1×1 [emoji41]Jak tak wszystkie 4 rodzić zaczniemy to nie będzie miał kto na forum pisać Tego dnia ...
Anula ... super, a będziesz brać profilaktycznie ? Ja biorę 1x1