reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej Emzilka:-) mam taki sam "termin" ;-)
a w srode do lekarza ide, tez sie bardzo obawiam...
Dawno temu poronilam... Mam niespelna rocznego Synka i zaczelismy z m starac sie o rodzenstwo ale zaskoczylismy sie ze tak szybko sie udalo :-)
U mnie mdlosci od ponad dwoch tygodni, ciagle zmeczona jestem i niestety nerwowa brak mi sil :/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Emzilka:-) mam taki sam "termin" ;-)
a w srode do lekarza ide, tez sie bardzo obawiam...
Dawno temu poronilam... Mam niespelna rocznego Synka i zaczelismy z m starac sie o rodzenstwo ale zaskoczylismy sie ze tak szybko sie udalo :-)
U mnie mdlosci od ponad dwoch tygodni, ciagle zmeczona jestem i niestety nerwowa brak mi sil :/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja u lekarza bylam juz 3 razy o_O hihi ;) jak zrobilam test zadzwonilam do niego- zaprosil mnie na dyzur do szpitala, pozniej dzien przed Wigilia gdzie bylo juz pecherzyk widac i w czwartek ostatni raz gdzie byl pecherzyk, cialko zolte i blaszka zarodkowa.. Teraz ide 7 stycznia... :p tez poronilam i to calkiem niedawno bo w pazdzierniku... Moze dlatego tak chucha na mnie moj ginekolog :p
Mdlosci mialam jakos tak na poczatku, w pierwszym tyg po tescie, teraz juz mnie tylko muli.. Najgorzej wieczorami, bo mam duzego ssaka wtedy, ale jak za duzo zjem to zle sie czuje..

Lola mnie tam w szpitalu uprzedzili że po jednej wzrastają szansę na kolejną.. najlepsze jest to że ani nie miałam cc nigdy,żadnych infekcji ani nic coby mogło być przyczyną więc tłumaczyli że porostu chyba pech ....

Ness my właśnie wróciliśmy do domu i czuje nie moc z tym że u mnie pogoda Kijowa bo deszcz pada ...

Yyy dobra zjem coś [emoji41]

Dupka zdobylam więc jest git [emoji39]

Witam Emzilka
Próbowałam ustawić suwaczka i nie udało się, chyba muszę na laptopie spróbować
A ja jeszcze nie liczyłam terminu, ale ja dopiero jestem w 4 tygodniu, więc ja daleko za wami, dokładnie to 4+0, co się tak uparliście na ten 4 wrzesień

Jak tak wszystkie 4 rodzić zaczniemy to nie będzie miał kto na forum pisać :D Tego dnia ...
Anula ... super, a będziesz brać profilaktycznie ? Ja biorę 1x1

reklama
Do góry