reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Oj nie było, drugi raz widziałam jak płacze. Pierwszy raz łzy mu poleciały jak go pod prysznicem połamało i nie mógł z niego wyjść. 100 kg chłopa, 190 cm, musiałam go z łazienki 1,5m /1m wyciągać. Chyba godzinę z nim do pokoju szlam na czwaraka:) Karetka go z domu zabrała i czekał w szpitalu 2 godziny aż przyjadę i mu skarpetki założę bo nie dał się nikomu dotknąć :D
A z jajkami to jak upadl myślałam że sobie zebra polamal [emoji14]
Chyba mniej by go bolalo:D
Biedak. Dla mnie skarpetki to ostatecznośc.Obrzydzaja mnie ludzkie stopy hehe jedyne które akceptuje to mojego dziecka [emoji23] aczkolwiek przyznam się że jak nasz pies miał atak padaczki i m go reanimowal w samych majtach o 4 rano przy otwartym balkonie i błagal cobym mu skarpety założyła to dla dobra psa dałam radę [emoji23]. W nocy nawet śpię na czujce coby mnie stopa nie dotknął [emoji39]

reklama
Biedak. Dla mnie skarpetki to ostatecznośc.Obrzydzaja mnie ludzkie stopy hehe jedyne które akceptuje to mojego dziecka [emoji23] aczkolwiek przyznam się że jak nasz pies miał atak padaczki i m go reanimowal w samych majtach o 4 rano przy otwartym balkonie i błagal cobym mu skarpety założyła to dla dobra psa dałam radę [emoji23]. W nocy nawet śpię na czujce coby mnie stopa nie dotknął [emoji39]
Hehe, jesteś jak moja siostra. Ona też się brzydzi stóp [emoji3]

eiktrjjge03lkilf.png

Ja nie mam obrzydzenia do stop ale już do skarpetek mam :D
Dla mnie nie ma nic gorszego nic noga w skarpetce :p

Lola jak z tą Twoją pracą?
Jutro rano zadzwonię do szefa czy mam przychodzić do pracy, bo umowy nie dostałam jeszcze... Ale jestem dobrej myśli -myślę, że szef mnie lubi, a robotna też jestem, dziewczyny z pracy mówią do mnie Mróweczka [emoji4] a we WT wizyta u gin [emoji3] już nie mogę się doczekać!!!! We wt będzie 5t6d to może coś zobaczę i usłyszę [emoji7]

eiktrjjge03lkilf.png

reklama
Lola co Ty za teorie znalazlas?:p nie sądze ze jest prawdziwa..tak to kazda kobieta miala by praktycznie zle doswiadczenia z ciaza a tak nie jest..

Ja stopy tam lubie heh:)Swoje zaś uwazam za jedne z ladniejszych u mnie rzeczy haha:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry