reklama
ina1290
Zaangażowana w BB
Ja piłam raczej 2 słabe kawy z mlekiem, i nadal tak piję. Herbaty piłam mało i nadal piję mało, czasem jedna czasem wcaleDziewczyny jak to jest u Was, te które codziennie piły kawę i herbatę z cytryną, jak jest teraz, ograniczyłyście? Czy nie wariujecie i pijecie bez zmian tak samo jak i przed ciążą?

ina1290
Zaangażowana w BB
Jeżeli chxe mi się więcej kawy niż te 2, to kupiłam sobie Nescafé bezkofeinową i piję taką.Ja piłam raczej 2 słabe kawy z mlekiem, i nadal tak piję. Herbaty piłam mało i nadal piję mało, czasem jedna czasem wcale![]()
Ja zwykle kawę piję jedną, albo wcale i nadal tak jest. Herbaty piję dużoDziewczyny jak to jest u Was, te które codziennie piły kawę i herbatę z cytryną, jak jest teraz, ograniczyłyście? Czy nie wariujecie i pijecie bez zmian tak samo jak i przed ciążą?

Rose8
Aktywna w BB
Ja znów próbuję „oszukać” inką ale słabo..Jeżeli chxe mi się więcej kawy niż te 2, to kupiłam sobie Nescafé bezkofeinową i piję taką.

Jeenny
Fanka BB :)
ja już pisałam że ograniczyłam. Kawę pije max 2 wcześniej mogłam wypić i 5. Herbaty czarnej też staram się pić mniejDziewczyny jak to jest u Was, te które codziennie piły kawę i herbatę z cytryną, jak jest teraz, ograniczyłyście? Czy nie wariujecie i pijecie bez zmian tak samo jak i przed ciążą?
ina1290
Zaangażowana w BB
Spróbuj tą Nescafé właśnie bezkofeinową, ja popatrzyłam u jednej Pani z tiktoka, mi ona bardzo smakuje, podejrzewam, że mało kto poznałby, że jest bezkofeinowa.Ja znów próbuję „oszukać” inką ale słabo..![]()

Jeenny
ja czekam do prenatalnych i idę na zwolnienie. Nauczona wcześniejszym doświadczeniem nie będę się zajeżdżać do końca jak w poprzedniej ciąży. Później i tak nikt o tym nie pamięta ani nie docenia. Pamiętam jak dziewczyny na mojej poprzedniej grupie tak pisały to nie wierzyłam i oczywiście pracowałam do końca…Dziewczyny a wy jesteście już na zwolnieniu czy nadal pracujecie? Do kiedy planujecie?
IlaDusia
ja herbatę pije normalnie kawę piłam raz na miesiąc ale najsłabsza jaka może być i nic nie zmieniamDziewczyny jak to jest u Was, te które codziennie piły kawę i herbatę z cytryną, jak jest teraz, ograniczyłyście? Czy nie wariujecie i pijecie bez zmian tak samo jak i przed ciążą?
reklama
A ja późnym wieczorem miałam "przygodę" z wysokim pulsem w spoczynku (między 115-130) I znalazłam się na SORze. Dali mi Metocard dożylnie (najmniejszą dawkę) i elektrolity w kroplówce. W nocy wróciłam do domu i wszystko ok. Mam nadzieję, że ten Metocard nie wpłynie jakoś znacząco na ciążę choć w necie pełno przeciwwskazań. Ale trzeba było czymś to zbić - to a propos ostatniego wątku o wysokim pulsie. Dostałam też receptę na ten Metocard "na wszelki wypadek" + kontrola u kardiologa.
Ale trzymam się i chyba jest ok!
Ale trzymam się i chyba jest ok!
Podziel się: