reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Alcarin głową do góry będzie dobrze. Wiem ze to zabrzmi bardzo nieczule ale nie mamy większego wpływa na to co dzieje się na tak wczesnym etapie ciazy wiec trzeba spróbować nie orac sobie tym głowy. Co ma być to będzie. Ja tez z tych co się denerwują bo oprócz dwóch zdrowych córek jestem mamą aniołka, ale wytłumaczyłam to sobie, że tak musiało być. I choć na samą myśl serducho krwawi to liczę na to ze nigdy więcej mnie to nie spotka. Tylko spokój może nas uratować :)

reklama
Dzięki dziewczyny :) Trzeba się wspierać. Wiem, że plamienia mogą być np. implantacyjne i nastawiam się, że teraz będzie wszystko dobrze. Nasze Aniołki już tam działają, żeby rodzeństwo mogło się urodzić. :)
Koniec smucenia trzeba się cieszyć tym co mamy :) U mnie tylko lekko bolące piersi i ból w podbrzuszu czekam z wypiekami na inne objawy :)

Cześć dziewczyny.Już jakiś czas zastanawiam się czy do Was dołączyć. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ostatnia miesiączka 19 grudnia. Więc teraz przypada 4tc+1d. Wiem wiem bardzo wcześnie. Zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką - jak widać jestem bardzo cierpliwa i wyszła blada kreska. Boje się, że zapeszę i coś znowu pójdzie nie tak (poroniłam w sierpniu w 7tc, widziałam już wtedy serduszko :( ), ale muszę z kimś pogadać bo oszaleje... W czwartek beta 20,5 a w sobotę 78,3. Chyba trochę niska co? Jestem na dupku 3x dziennie. W niedziele plamienia koloru kawy latte. Podnieście na duchu. Bardzo chcemy z mężem tego dzieciątka.
Ja miałam takie plamienia w dniu wypadajacej miesiączki, wiem sama sobie to mówię nie martw się będzie dobrze [emoji4] trzymam za was wszystkie kciuki [emoji4]

Inis ja się boję ze dźwignię małej zaszkodzę dzidzi w brzuchu. A moja lili to taka przylega ze tylko na rękach stale. Jeszcze nie chodzi i trochę martwi mnie to. Dzidziusia którego stracilam, poronilam właśnie przez dzwiganie. Nie wiem jak to przeskoczyć. Ale cieszę się że dzieci będą miały fajny kontakt bo najstarsza córka na juz 10 lat i tutaj raczej kontaktu nie bedzie

Moja na początku dzień przed mies była prawie nie widoczna a po tyg już dobrze ją było widać[emoji4]
Ja też planuje zrobić kolejny test :) No i powtórzę betę przed wizytą u gina.
Alcarin to na spokojnie :) daj czas swojej fasolce

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, dam jej tyle czasu ile tylko będzie chciała. Na spokojnie. Na najpiękniejsze rzeczy w życiu trzeba czekać :)

reklama
Do góry