ZOOska
Fanka BB :)
Natuszka nie polowe autobusem, robie prawko mam nadzieję że do porodu zrobię
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najstarsza karmiłam rok. A mała ma 10 m juz chciałam odstawić ale mała niczego nie chce pic i żadnym sposobem. Tak poranila mi sutki ze musiałam odstawić na dwa dni a ona się w tym czasie odwodniła i wyladowalysmy w szpitalu. Wiec musiałam wyleczyć stan zapalny i walczymy dalejMagdalenka - Ja karmiłam prawie dwa lata ile planujesz?
Coraz bardziej swędzi:/Emzilka będzie dobrze serduszko mocno bije w twoim maluszka trzyma się ciebie mocno już widać ze cie kocha bardzo
CzarnaMadzia lepiej już czy dalej bili ? Współczuję tego świństwa naprawdę ja mam tak od wkładek chigenicznych nie mogę ich nowość bo bah zaraz infekcja. A co do bajek ja na bajkach nauczyłam się dwóch języków także ten
DorciaMamaOlka nie martw się będzie dobrze.
Ja będę miała rok po roku, przeraża mnie to szczerze mówiąc.Jeny Wy to szybkie dziewczyny jestescie. Ja jeszcze nie oswoilam się z myślą a Wy już wózki oglądacie hehe. A czy któraś z Was będzie miała dzieci rok po roku tak jak ja?
Tutaj również możemy sobie podać rękę, bo właśnie jestem po antybiotyku na angine ropną. Do tego ciągłe wymioty i zupełny brak sił, nie wiem co to będzie dalej...Ja mecze się drugi tydzień z zapaleniem zatok i nie mam czym się leczyc. Do tego karmie piersią wiec jestem skrajnie wyczerpana. Każda moja ciaza zaczyna się jakaś cięta infekcja to już u mnie reguła
Ja też plamilam i krwawilam w poprzedniej ciąży a mój synek urodził się w pełni zdrówCześć dziewczyny.Już jakiś czas zastanawiam się czy do Was dołączyć. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ostatnia miesiączka 19 grudnia. Więc teraz przypada 4tc+1d. Wiem wiem bardzo wcześnie. Zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką - jak widać jestem bardzo cierpliwa i wyszła blada kreska. Boje się, że zapeszę i coś znowu pójdzie nie tak (poroniłam w sierpniu w 7tc, widziałam już wtedy serduszko ), ale muszę z kimś pogadać bo oszaleje... W czwartek beta 20,5 a w sobotę 78,3. Chyba trochę niska co? Jestem na dupku 3x dziennie. W niedziele plamienia koloru kawy latte. Podnieście na duchu. Bardzo chcemy z mężem tego dzieciątka.