reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Magdalenka - Ja karmiłam prawie dwa lata ile planujesz? :)
Najstarsza karmiłam rok. A mała ma 10 m juz chciałam odstawić ale mała niczego nie chce pic i żadnym sposobem. Tak poranila mi sutki ze musiałam odstawić na dwa dni a ona się w tym czasie odwodniła i wyladowalysmy w szpitalu. Wiec musiałam wyleczyć stan zapalny i walczymy dalej

Cześć dziewczyny.Już jakiś czas zastanawiam się czy do Was dołączyć. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ostatnia miesiączka 19 grudnia. Więc teraz przypada 4tc+1d. Wiem wiem bardzo wcześnie. Zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką - jak widać jestem bardzo cierpliwa i wyszła blada kreska. Boje się, że zapeszę i coś znowu pójdzie nie tak (poroniłam w sierpniu w 7tc, widziałam już wtedy serduszko :( ), ale muszę z kimś pogadać bo oszaleje... W czwartek beta 20,5 a w sobotę 78,3. Chyba trochę niska co? Jestem na dupku 3x dziennie. W niedziele plamienia koloru kawy latte. Podnieście na duchu. Bardzo chcemy z mężem tego dzieciątka.

Alcarin moim zdaniem idź do gina :) myślę,że nie ważne,że ciąża jeszcze malutka-być może plamienia mają inne źródło :) to bardzo dobrze,że bierzesz dupka...odpoczynek i spokój to też bardzo dobre lekarstwo

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Emzilka będzie dobrze serduszko mocno bije w twoim maluszka trzyma się ciebie mocno już widać ze cie kocha bardzo :)

CzarnaMadzia lepiej już czy dalej bili ? Współczuję tego świństwa naprawdę ja mam tak od wkładek chigenicznych nie mogę ich nowość bo bah zaraz infekcja. A co do bajek ja na bajkach nauczyłam się dwóch języków także ten ;)

DorciaMamaOlka nie martw się będzie dobrze.
Coraz bardziej swędzi:/
Na szczęście jutro mam już gina i coś poradzi :)
Od razu mu o tym plamieniu powiem.
Pewnie już włączy duphaston na stałe
Boje się ze czeka mnie powtórka z rozrywki, w poprzedniej ciąży tez od 8 tc plamilam a ok. 11 dostałam krwotoku. Pewnie miałam ogromnego krwiaka, którego nikt nie zauważył :/

Witam nowe mamusie:*

Dzwoniłam do gina dzisiaj. Mam brać dupka i się oszczędzać. Jakby plamienia powróciły ( było ich malutko i tylko w niedziele) to mam jechać do szpitala. W pierwszej ciąży przed poronieniem były całkiem inne, więc się trochę pocieszam. Do lekarza mam iść dopiero 31.01.

Jeny Wy to szybkie dziewczyny jestescie. Ja jeszcze nie oswoilam się z myślą a Wy już wózki oglądacie hehe. A czy któraś z Was będzie miała dzieci rok po roku tak jak ja?
Ja będę miała rok po roku, przeraża mnie to szczerze mówiąc.
Ja mecze się drugi tydzień z zapaleniem zatok i nie mam czym się leczyc. Do tego karmie piersią wiec jestem skrajnie wyczerpana. Każda moja ciaza zaczyna się jakaś cięta infekcja to już u mnie reguła
Tutaj również możemy sobie podać rękę, bo właśnie jestem po antybiotyku na angine ropną. Do tego ciągłe wymioty i zupełny brak sił, nie wiem co to będzie dalej...

reklama
Cześć dziewczyny.Już jakiś czas zastanawiam się czy do Was dołączyć. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ostatnia miesiączka 19 grudnia. Więc teraz przypada 4tc+1d. Wiem wiem bardzo wcześnie. Zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką - jak widać jestem bardzo cierpliwa i wyszła blada kreska. Boje się, że zapeszę i coś znowu pójdzie nie tak (poroniłam w sierpniu w 7tc, widziałam już wtedy serduszko :( ), ale muszę z kimś pogadać bo oszaleje... W czwartek beta 20,5 a w sobotę 78,3. Chyba trochę niska co? Jestem na dupku 3x dziennie. W niedziele plamienia koloru kawy latte. Podnieście na duchu. Bardzo chcemy z mężem tego dzieciątka.
Ja też plamilam i krwawilam w poprzedniej ciąży a mój synek urodził się w pełni zdrów:)
Pierwsza połowa ciąży była tragiczna... ale za to w drugiej połowie czułam się super!:)
Trzeba jakoś przejść początek a potem będzie z górki :)

Do góry