U mnie w pracy panuje ospa ale ja juz mam urlop do wizyty a od piatku L4Ja w przedszkolu podłapałam wirusa i idę spać ...ledwo żyję.
Dobrej nocy ...
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Kurcze ci tu się dzieje??? Co chwila któraś plami [emoji17] przez to ja też latam co chwila do WC i analizuje zawartość papieru. Najgorzej mam w pracy bo mamy taki szary stary papier i na nim nie widać. To latam do WC z chusteczkami.
Witam nowe mamuśki. Oby nas jak najwięcej było i żebyśmy wszystkie dotrwsly do września.
Anonimowa gratuluję udanej wizyty [emoji3]
Viki straszne jest tj co przezyliscie. Podziwiam Cie ze się pozbieraliscie po tej tragedii. Teraz musi być dobrze.
Ja też wszystko raczej mam, wózek, fotelik, łóżeczko, przewijak itp. Mam tylko nadzieję że będę mogła w zamian za to poszaleć z dziewczęcymi ubrankami bo u nas w rodzinie praktycznie same chłopaki. U szwagierki tylko córka jest ale ona taka chlopczyca co to nigdy się lalka nie bawiła, uwielbia piłkę nożna i męskie zabawki.
Witam nowe mamuśki. Oby nas jak najwięcej było i żebyśmy wszystkie dotrwsly do września.
Anonimowa gratuluję udanej wizyty [emoji3]
Viki straszne jest tj co przezyliscie. Podziwiam Cie ze się pozbieraliscie po tej tragedii. Teraz musi być dobrze.
Ja też wszystko raczej mam, wózek, fotelik, łóżeczko, przewijak itp. Mam tylko nadzieję że będę mogła w zamian za to poszaleć z dziewczęcymi ubrankami bo u nas w rodzinie praktycznie same chłopaki. U szwagierki tylko córka jest ale ona taka chlopczyca co to nigdy się lalka nie bawiła, uwielbia piłkę nożna i męskie zabawki.
Luna jak po wizycie bo nie umiem znalesc czy pisalas
ZOOska
Magdalena777
Ja tez mam ciągle stresa bo moja ciaza póki co potwierdzona tylko testem. Jeszcze nie umowilam.się na wizytę póki co. Planuje prowadzić moja ciaze równolegle u państwowego i prywatnego doktora
Uff bedzie dobrze:* musi bycWitam sie ze szpitala.... Wczoraj wieczorem plamienie dzis rano brunatne krwawienie... Serduszko pyka, wiec prawdopodobnie krwiak sie oproznia....
Masakra ta nasza sluzba zdrowia od 6 do 9 czekalam az ktos mnie raczy zbadac.. Szkoda ze moj Gin nie ma dzis tu dyzuru..
Agusia ja w 1 ciazy tak mialam, do 6msc zero brzucha gladka cera super włosy. Mam syna. A teraz jestem masakryczna, to moze dziewczynka[emoji16]
Natuszka ja tez tak wygladam. Wszyscy pytaja czu chora jestem
Magdalena 777 a jak corka zniosla urodziny siostry? Ja mam 8latka i boje się trochę
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Natuszka ja tez tak wygladam. Wszyscy pytaja czu chora jestem
Magdalena 777 a jak corka zniosla urodziny siostry? Ja mam 8latka i boje się trochę
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
patkalea
Hej dziewczyny ja po pierwszym usg widziałam maluszka i bijące serduszko niesamowite uczucie[emoji7] to moja pierwsza ciąża z moich obliczeń wynikało ze dziś będzie 5t6d a z usg 6t6d i mierzy 8,7 mm czy ta wielkość jest wporzadku bo nawet się nie zapytalam[emoji4]trzymam kciuki za nas i nasze malenstwa[emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marcia331
Patkalea super ze po wizycie. Skoro usg pokazuje ciążę starsza niż wyliczenia to dobrze bo się zarodek ładnie i szybko rozwija. Gratulacje
Ja robię dzisiaj zupe meksykańska na obiad. A potem po starszego do przedszkola. Zmęczona jestem bo na dyżurze tylko ze 3-4 godzinki spalam. Wieczorem pewnie padnie razem z chłopakami do lozka
Ja robię dzisiaj zupe meksykańska na obiad. A potem po starszego do przedszkola. Zmęczona jestem bo na dyżurze tylko ze 3-4 godzinki spalam. Wieczorem pewnie padnie razem z chłopakami do lozka
reklama
Nevka
330 zł płaciłam w pierwszej ciąży.Dziewczynki czy któraś robiła prywatnie wszystkie badania ?? Ile zaplacilyscie ?? (chodzi mi o morfologia, mocz, cukier, gr krwi, tsh, przeciw.toksoplasmoza igG i IgM, HCV, hiv, usr)
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom