reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Agusia ja nie nosze siadam i tule na kolanach mowie mamusia nie może nosic, mój mały ma w sumier 4.5 roku Ale ma autyzm I emocjonalnie jest na poziomie twojego dzidziusia

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z moimi też tak robię, mój wkrótce skończy dwa latka. Siadam i sie przytulamy

Hej czy któraś z was ma bliznę po wyrostku? Chodzi mi i to czy po ciazy ona się bardzo rozrasta? I czy mam ja smarować jakimś specyfikiem na blizny czy czymś na rozstępy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny czy mozna do Was dolaczyc:)?
Moja krotka historia :
Pierwsza ciaza poroniona w 10 tyg pocztakiem pazdziernika,wczoraj cien ciena na tescie,dzis beta 75 ,to jest 3 cykl staran od zabiegu:)
Witaj[emoji4] gratuluje pozytywnego testu.asz zupelnie tak samo jak ja. Tez poronilam w pazdzierniku i zaszlam w 3 cyklu po zabiegu[emoji4]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Hej czy któraś z was ma bliznę po wyrostku? Chodzi mi i to czy po ciazy ona się bardzo rozrasta? I czy mam ja smarować jakimś specyfikiem na blizny czy czymś na rozstępy?

Ja mam 4 małe blizny po operacji wycięcia woreczka żółciowego i tez sie zastanawiam co z nimi bedzie. Jak świeża masz bliznę? Moje maja równo rok.

EvEva - Cudowna betka Kochana, ja czekam aż lekarz zezwoli czyli 2 tygodnie posuchy jeszcze. :p

Leeleeth - Jeśli Twoje życie jest skomplikowane, i mimo wszystko masz siłę do robienia tak wielkich rzeczy, jesteś dla mnie wielka Kochana. Nie przejmuj się tescmi. Piękny film, książkę przeczytaj, duzo wątkow nie ujęli.

Dorcia - Kochana podziwiam za Twój mega spokój ducha.

Syluni4 - Witaj Kochana, 8 tydzień, ja czekam na niego z niecierpliwością.

Marta8989 - Mnie raz bolą i są obrzmiałe, a raz nie. :)

Anik - Ja odczuwam takie słabosci i automatycznie robi mi się od nich niedobrze.

Cheebay - Jak to wszystko strasznie brzmi, krwiaki, baby aspirin, dobrze ze nic az tak strasznego nie oznacza. Ja się ciągle modle zebym nie zemdlała przy dzieciach więc odpoczywam i się kłade jak zaczyna się coś źle dziać.

Wenus - Karmiłas tez w ciąży, czy przestałas? Ja karmiłam 2 lata tzn 20 miesięcy i cudownie to wspominam, poza drobnymi wyjątkami.

Emzilka - Na pewno krwiaczek się wchłonie, take it easy. <3

Miodulka - Gratuluje Kochana. :)

Jaguś - Twoja Julia jest 2014 marzec, czy luty? :)

Elmirka - Też mieszkam w Uk i z racji ciąży wracam do Polski, może gdyby nie poronienie, myślałabym inaczej. Ja odporowadzam jeszcze malucha do przedszkola, a tutaj ciągle leje i leje. Też to lykam. :)

Aniag21 - Tez mam mleczny.

Nimiti - U mnie tez tak, dopiero około 20 tygodnia czuje spokoj, w szczególności ze w 14 tygodniu się dowiedziałam o…

Nesssi - Wierzę że zobaczysz w środę i maleństwo i serduszko, pieknie bijące. :) Moja Maja też się nie może doczekać, puka do brzuszka, rozmawia, pyta kiedy będzie dzidziuś, jak jej pytam co mu będzie dawać to mowi że zabawki i smoczka. :p Doskonale rozumiem Twoje obawy, już w środę pierwsze Twoje obawy na pewno odejdą w siną dal. :D Ja jajka tylko z kiełbaską. :p tzn jajeczniczke. :)

Naticzek - Każde w sumie plamienie w odcieniach różu i czerwieni bym konsultowała. Zdrówka Kochana, szybo się wchłonie zobaczysz.

Wiewiórek - Straszne, ale na pewno drugie maleństwo będzie walczyć do konca.

Lilika - Na pewno będzie dobrze, a o syna się nie martw na pewno przyjmie to bardzo dojrzale, to już duzy chłopiec.

Lunka - Ja tylko czekam na takie obajwy. :) 2 kg na plusie :(

Cheebay - Ja śpię 10 godzin aby funkcjonować. :p

Justyś - Tempka u mnie cały czas niska, raz na czas się podwyższa ale nie wariuje. :p Mój biedny pod wzg humorów, wali mi na dekiel od tych hormonów, sama stwierdzam. :p Sledzie, na samą myśl nie bardzo. :/

CzarnaMadzia - Pięknie opisana rozmowa z brzuchem. <3

JoannaRak - Prawda, strasznie duzo jest do nadrabiania, :p od rana pisze post bo chce być na bieżąco. :)

Dorcia - Mnie tez tak kłuje, nie powiem w piątek nawet myślałam ze będzie po wszystkim taki ból, ale uff obyło się bez plamien.

Gie er - O matko biedny mąż, no ale czego się nie robi dla maluchów. :) Gratki Kochana. :*

Paula - Jak wczesny wcześniak?

Nevka - Tez mam ten problem po prostu nie wiem co mam jesc. :(

Oka - Ja bym odpuscila jazde, ale na sama wycieczke oczywiście bym pojechala.

Marcia - Fajnie ze urlop niebawem.

Agusia - Witaj Kochana.

Millo - Łudze się jeszcze ze to falszywy alarm.

Funia - Hejka hej. :)

Proponuje Nessi i Czarną Madzie,

I nie liże dupeczek, jak coś. :p zdecydowanie zamknięte, ale poczekajmy jeszcze troche. :) Też miałysmy trolla na majówki 2014.

reklama
Do góry