reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Luna opini jest mega duzo. Co rodzaca to inaczej. Ja 8 lat temu rodzilam w wojewodzkim. Mam znajoma polozna. Opieke podczas porodu mialam swietna, po porodzie juz srednio, w miejskim byl remont i tez slyszalam i dobre i zle opinie. Przyjaciolka rodzila w miejskim i średnio z opieka po. ale to wszystko zalezy od tego na jaki dyzur trafisz. Co do malarkiewicza to niewiem , wiem tylko ze jak cos sie dzieje to przewoza do powyzszych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natuszka21 karmilam do kwietnia 2013 a w lutym zaszlam z drugi brzdacem wiec będąc w ciąży karmilam 2 miesiące.
Przez ponad tydzień miałam wstręt do jedzenia a dzis taka ochotę na mandarynki dostałam ze zjadłam 5 i nawet lekka kawę wypilam. Mdlosci przychodzą tak kolo 16 i przechodzą ok 21.
Millo nie mogę przestać myśleć o tobie odezwij się jak juz będziesz cos wiedzieć.
Gratuluje dziewczynki cudownych widoczkow na usg. Juz nie moge doczekać się swojego ale oczywiście mam obawy. Nie dociera to domnie chociaż objawy są.

reklama
Do góry