Ja też dziś leżę...tata pojechał po tygodniowym pobycie u nas do domu.. więc było intensywnie więc dziś mam chill [emoji4]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie to jest dość dziwna sytuacja bo mam już 23 lata stałą umowę i dobra pensje z chłopakiem jestem od 2 lat. Wprawdzie mieszkam z rodzicami , no ale w tej sytuacji przeprowadze się do chłopaka u niego jest dużo miejsca .Ale moja mama jest dość specyficzna osoba i napewno w pierwszym momencie będzie w szoku i obawiam się że powie mi coś co pójdzie mi w pięty zawsze miała wysokie wymagania wobec mnie a ja ciągle staje na głowie żeby tylko była zadowolona ze mnie . jest bardzo wybuchowa ale mam nadzieję że jak się z tym oswoi to będę mogła na nią liczyć bo bardzo mi na tym zależy. A o tatę się nie martwię on jest oaza spokoju
Moja właśnie skończyła rok... Też jestem przerażona.Ja mam dzidziusia który ma równo 1,5 roczku i nie wiem jak ja to ogarnę. I teraz jest ciężko z noszeniem. Boje się ją nosić, ale kurce nie mam serca ciągle jej odmawiać.