reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja zaraz uciekam do pracy;) postanowiłam że dziś wieczorem powiem rodzicom o ciąży także dziewczyny trzymajcie kciuki bo znając temperament mojej mamy będzie niezła jazda [emoji14]

a właśnie, dobry temat. Kiedy powiedziałyscie o ciąży najblizszym - rodzicom, rodzeństwie?
Ja bym chciała jeszcze chwilę nie mówic, ale impreza rodzinna w sobotę - duża uroczystość, beda dopytywać czemu toastu nie wznoszę... ehh...

Ja mojej stronie powiedziałam prawie od razu, maz swoim chce powiedzieć 11ego na 60tce Tescia Ale nie wiem czy się wcześniej nie wyda bo w czw ur siostry męża A po mnie już widać

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wiedza tylko moi rodzice. Brat sie domysla, ale narazie nikomu nic nie mowimy. Troche sie zrazilismy do tego po poronieniu. Cala rodzina juz o tym wiedziala. Wiec teraz czekamy gdzies do 14tc.

f2w3yx8dv4ippex6.png

Ja jeszcze nie powiedziałam. Dopiero 10 lutego pojadę do domu postawię na stole tort z buciczkami niemowlęcymi i powiem...tarrrrrammmm [emoji4] Dziadki się ucieszą. A córką pod koniec tego miesiąca wezmę je nad morze i dam im maleńkie skarpetki.. oj będzie czule [emoji176]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Olkaaa powodzenia A co rodzice nie chcą?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to jest dość dziwna sytuacja bo mam już 23 lata stałą umowę i dobra pensje z chłopakiem jestem od 2 lat. Wprawdzie mieszkam z rodzicami , no ale w tej sytuacji przeprowadze się do chłopaka u niego jest dużo miejsca .Ale moja mama jest dość specyficzna osoba i napewno w pierwszym momencie będzie w szoku i obawiam się że powie mi coś co pójdzie mi w pięty:( zawsze miała wysokie wymagania wobec mnie a ja ciągle staje na głowie żeby tylko była zadowolona ze mnie . jest bardzo wybuchowa ale mam nadzieję że jak się z tym oswoi to będę mogła na nią liczyć bo bardzo mi na tym zależy. A o tatę się nie martwię on jest oaza spokoju

reklama
Do góry