reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Luna moja przyjaciolka chyba przez jakis czas do niego chodzila. Ja umowiona jestem do Gowkielewicza. Kolezanki chwala, ja bylam w lato na wizycie kontrolnej i zrobil na mnie mega wrazenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
23.01 bo tak mi się kończy l4, dzisiaj byłam platnie na usg żeby zobaczyć czy pojawił się zarodek
L4 masz od gina?

f2w3yx8dv4ippex6.png

Luna moja przyjaciolka chyba przez jakis czas do niego chodzila. Ja umowiona jestem do Gowkielewicza. Kolezanki chwala, ja bylam w lato na wizycie kontrolnej i zrobil na mnie mega wrazenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A wiesz może jak z porodem w Olsztynie? Tzn szpital opieka? No ja mam wybór tu lub Radom. Ale jak byłam na drożności to było tego dnia otwarcie nowej porodówki w Olsztynie [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry