EvEva - Cudowna betka Kochana, ja czekam aż lekarz zezwoli czyli 2 tygodnie posuchy jeszcze.
Leeleeth - Jeśli Twoje życie jest skomplikowane, i mimo wszystko masz siłę do robienia tak wielkich rzeczy, jesteś dla mnie wielka Kochana. Nie przejmuj się tescmi. Piękny film, książkę przeczytaj, duzo wątkow nie ujęli.
Dorcia - Kochana podziwiam za Twój mega spokój ducha.
Syluni4 - Witaj Kochana, 8 tydzień, ja czekam na niego z niecierpliwością.
Marta8989 - Mnie raz bolą i są obrzmiałe, a raz nie.
Anik - Ja odczuwam takie słabosci i automatycznie robi mi się od nich niedobrze.
Cheebay - Jak to wszystko strasznie brzmi, krwiaki, baby aspirin, dobrze ze nic az tak strasznego nie oznacza. Ja się ciągle modle zebym nie zemdlała przy dzieciach więc odpoczywam i się kłade jak zaczyna się coś źle dziać.
Wenus - Karmiłas tez w ciąży, czy przestałas? Ja karmiłam 2 lata tzn 20 miesięcy i cudownie to wspominam, poza drobnymi wyjątkami.
Emzilka - Na pewno krwiaczek się wchłonie, take it easy. <3
Miodulka - Gratuluje Kochana.
Jaguś - Twoja Julia jest 2014 marzec, czy luty?
Elmirka - Też mieszkam w Uk i z racji ciąży wracam do Polski, może gdyby nie poronienie, myślałabym inaczej. Ja odporowadzam jeszcze malucha do przedszkola, a tutaj ciągle leje i leje. Też to lykam.
Aniag21 - Tez mam mleczny.
Nimiti - U mnie tez tak, dopiero około 20 tygodnia czuje spokoj, w szczególności ze w 14 tygodniu się dowiedziałam o…
Nesssi - Wierzę że zobaczysz w środę i maleństwo i serduszko, pieknie bijące.
Moja Maja też się nie może doczekać, puka do brzuszka, rozmawia, pyta kiedy będzie dzidziuś, jak jej pytam co mu będzie dawać to mowi że zabawki i smoczka.
Doskonale rozumiem Twoje obawy, już w środę pierwsze Twoje obawy na pewno odejdą w siną dal.
Ja jajka tylko z kiełbaską.
tzn jajeczniczke.
Naticzek - Każde w sumie plamienie w odcieniach różu i czerwieni bym konsultowała. Zdrówka Kochana, szybo się wchłonie zobaczysz.
Wiewiórek - Straszne, ale na pewno drugie maleństwo będzie walczyć do konca.
Lilika - Na pewno będzie dobrze, a o syna się nie martw na pewno przyjmie to bardzo dojrzale, to już duzy chłopiec.
Lunka - Ja tylko czekam na takie obajwy.
2 kg na plusie
Cheebay - Ja śpię 10 godzin aby funkcjonować.
Justyś - Tempka u mnie cały czas niska, raz na czas się podwyższa ale nie wariuje.
Mój biedny pod wzg humorów, wali mi na dekiel od tych hormonów, sama stwierdzam.
Sledzie, na samą myśl nie bardzo. :/
CzarnaMadzia - Pięknie opisana rozmowa z brzuchem. <3
JoannaRak - Prawda, strasznie duzo jest do nadrabiania,
od rana pisze post bo chce być na bieżąco.
Dorcia - Mnie tez tak kłuje, nie powiem w piątek nawet myślałam ze będzie po wszystkim taki ból, ale uff obyło się bez plamien.
Gie er - O matko biedny mąż, no ale czego się nie robi dla maluchów.
Gratki Kochana. :*
Paula - Jak wczesny wcześniak?
Nevka - Tez mam ten problem po prostu nie wiem co mam jesc.
Oka - Ja bym odpuscila jazde, ale na sama wycieczke oczywiście bym pojechala.
Marcia - Fajnie ze urlop niebawem.
Agusia - Witaj Kochana.
Millo - Łudze się jeszcze ze to falszywy alarm.
Funia - Hejka hej.
Proponuje Nessi i Czarną Madzie,
I nie liże dupeczek, jak coś.
zdecydowanie zamknięte, ale poczekajmy jeszcze troche.
Też miałysmy trolla na majówki 2014.