reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam dzidziusia który ma równo 1,5 roczku i nie wiem jak ja to ogarnę. I teraz jest ciężko z noszeniem. Boje się ją nosić, ale kurce nie mam serca ciągle jej odmawiać.

Agusia ja nie nosze siadam i tule na kolanach mowie mamusia nie może nosic, mój mały ma w sumier 4.5 roku Ale ma autyzm I emocjonalnie jest na poziomie twojego dzidziusia

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] nie wiem co powiedziec . Tule cie bardzo bardzo mocno [emoji22]

Luna masz dzis 5+6 ? To tak jak ja. Idziesz dzisiaj ma wizyte? Daj znac czy serduszko bije, dobrze doczytalam ze jestes z okolic Olsztyna? Tu chodzisz do gina?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jestem z samego Olsztyna ale po opiniach na necie i doświadczeniu jeżdżę do lekarza 22km do Dobrego Miasta. Poleciły mi go koleżanki z pracy ..mimo że w małej wiosce i warunki jak z przed 20lat..tzn przychodnia to lekarz sam w sobie świetny a i tak dyżury ma w Olsztynie..i nie płacę za wizyty a czuję 100% satysfakcji.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dzis dzien lenia. Leze i odpoczywam. Maz w pracy, obiad mam od wczoraj. Tylko cos mnie mdlosci mecza...

f2w3yx8dv4ippex6.png

reklama
Do góry