reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Nessi ja poronilam w pazdzierniku pod koniec a juz w 18 grudnia wiedzialam ze jestem w ciazy.. Wiec rozumiem Twoje obawy... Tez sie martwie.. Cycki mnie bola tylko delikatnie i to wieczorami, apetytu nie mam, mdlosci nie wiem czy sama nie wywoluje... Ale staram sie wierzyc, ze wszystko bedzie i jest Ok.. Ja sobie temperature srednio co godzine mierze i jak spada ponizej 37 to mam zawal serca.... Wiem, ze sama sie nakrecam... I jeszcze to lezenie.... Najlepiej "zapomniec" o ciazy i starac sie normalnie funkcjonowac, chociaz wiem, ze nie jest to latwe, zwlaszcza jak jestesmy po przejsciach...
Bedzie dobrze bo nie moze byc inaczej! :) :)
Ja tez poronilam w pazdierniku tylko na poczatku. I tez sie boje. Co chwile sprawdzam czy mnie piersi bola. Jak nie mam mdlosci to sie juz zaczynam denerwowac. I do tej pory mierze codziennie rano temperature, sprawdzajac czy czasem nie spadla. Jak spadnie troszke to juz sie boje, ale na nastepny dzien sie podnosi i troche mi lzej na sercu. Wiec kazda z nas ma obawy przez to co przeszlysmy. Ja juz widzialam swoje dzieciatko i slyszalam bicie jego serduszka ale nadal sie boje. I ten strach chyba juz pozostanie do konca ciazy.

oar8yx8dcx8ped1y.png

reklama
Naticzek super ze pieknie ciaza sie rozwija!!:*

Nimitii sny mialam porabane..wszystkie chyba zwiazane z ciaza.Sfiksowalam..dobrze ze mam swojego Leosia juz♡
Powiedzcie mi usg plodu to liczy ten termin od owulacji?bo jak mialam 12 grudnia to by sie zgadzalo 4t5d. A nie 6t5d jak wedlug Om. Nie moglam miec pozniej owulacji jak on mowil skoro 10dpo mialam pozytywny test co nie? Staram sie nadziei jakiejs trzymac..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
a czemu
Justys nie moga mi sie przesunac bo 10 dni po owulacji jest pokazal pozytyw.

Nessi u mnie roznica 2 tyg.

Nimitii w piatek o 16:20

Millo to ile ma u Ciebie pęcherzyk jak lekarz stwierdził 2 tyg różnicy?

Justys nie moga mi sie przesunac bo 10 dni po owulacji jest pokazal pozytyw.

Nessi u mnie roznica 2 tyg.

Nimitii w piatek o 16:20

Kochana nie martw sie. Jutro pojdziesz do innego gina i napewo bedzie widzial zarodek. Kazdy sprzez i kazdy lekarz jest inny. Napewno wszystko bedzie dobrze. Ja jak bylam teraz na usg to moj gin powiedzial, ze widzi dwa zarodki, a wiec ciaze blizniacza. Ale poszedl po onnego lekarza, ktory tez mi zrobil usg i stwierdzil, ze jest tylko jedno dziecko. Wiec na moim przykladzie widze, ze lekarze roznia sie od siebie. I kazdy patrzy na swoj sposob. Glowa do gory. Napewno wszystko bedzie dobrze[emoji8]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Nessi Ty powinnas być moderatorem na tym wątku bo Ty go założyłaś:*

Dziewczynki nie mierzcie sobie codziennie temperatury i nie wpadajcie w panikę jak objawy na chwilę znikną.
Ciało w ciąży jest bardzo zmienne, z dnia na dzień wszystko może się obrócić o 180 stopni. Jednego dnia czujesz się świetnie, drugiego wymiotujesz a trzeciego jesz jak opętana.
Wiecie co jest najgorsze w ciazy?
STRES. Skoro jest w stanie zabić dorosłego człowieka to nie chce sobie nawet myśleć co może zrobić z ludzikiem lego.
Lola, Millo wiecie co ja codzienie robiłam kiedy na usg w 6tc i 3d według OM zobaczyłam tylko pęcherzyk?
Codziennie mówiłam do mojego dziecka i zagrzewalam go do walki. Chodziłam i gadalam do brzucha. "Michalku albo Amelko proszę tutaj dla mamy ładnie rosnąć bo w środę chcemy Ciebie z Tata podejrzeć, Kochamy Cie". To takiej kruszynce daje siłę!
A nie ciągle myśli o poronieniu i pustym jaju.

Nessi Ty powinnas być moderatorem na tym wątku bo Ty go założyłaś:*

Dziewczynki nie mierzcie sobie codziennie temperatury i nie wpadajcie w panikę jak objawy na chwilę znikną.
Ciało w ciąży jest bardzo zmienne, z dnia na dzień wszystko może się obrócić o 180 stopni. Jednego dnia czujesz się świetnie, drugiego wymiotujesz a trzeciego jesz jak opętana.
Wiecie co jest najgorsze w ciazy?
STRES. Skoro jest w stanie zabić dorosłego człowieka to nie chce sobie nawet myśleć co może zrobić z ludzikiem lego.
Lola, Millo wiecie co ja codzienie robiłam kiedy na usg w 6tc i 3d według OM zobaczyłam tylko pęcherzyk?
Codziennie mówiłam do mojego dziecka i zagrzewalam go do walki. Chodziłam i gadalam do brzucha. "Michalku albo Amelko proszę tutaj dla mamy ładnie rosnąć bo w środę chcemy Ciebie z Tata podejrzeć, Kochamy Cie". To takiej kruszynce daje siłę!
A nie ciągle myśli o poronieniu i pustym jaju.

Az sie poplakalam... Ja tez mowie do mojej fasolindy codziennie zeby byla silna i ze ja kocham :)

reklama
Do góry