reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Naticzek super ze pieknie ciaza sie rozwija!!:*

Nimitii sny mialam porabane..wszystkie chyba zwiazane z ciaza.Sfiksowalam..dobrze ze mam swojego Leosia juz♡
Powiedzcie mi usg plodu to liczy ten termin od owulacji?bo jak mialam 12 grudnia to by sie zgadzalo 4t5d. A nie 6t5d jak wedlug Om. Nie moglam miec pozniej owulacji jak on mowil skoro 10dpo mialam pozytywny test co nie? Staram sie nadziei jakiejs trzymac..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Naticzek super ze pieknie ciaza sie rozwija!!:*

Nimitii sny mialam porabane..wszystkie chyba zwiazane z ciaza.Sfiksowalam..dobrze ze mam swojego Leosia juz♡
Powiedzcie mi usg plodu to liczy ten termin od owulacji?bo jak mialam 12 grudnia to by sie zgadzalo 4t5d. A nie 6t5d jak wedlug Om. Nie moglam miec pozniej owulacji jak on mowil skoro 10dpo mialam pozytywny test co nie? Staram sie nadziei jakiejs trzymac..

Liczy się od terminu ostatniej @.
Dziewczyny od kilku dni czuje takie leciutkie bulgotanie w brzuchu... Ma tak któraś z Was??

eiktrjjge03lkilf.png
Mi tam nic nie bulgocze ...
leeleeth poczekamy, zobaczymy ...ja po wizycie środowej jak będę mieć złe wiadomości :/ To wiadome, że się z funkcji wycofam ...

Liczy się od terminu ostatniej @.

Mi tam nic nie bulgocze ...
leeleeth poczekamy, zobaczymy ...ja po wizycie środowej jak będę mieć złe wiadomości :/ To wiadome, że się z funkcji wycofam ...
A czemu masz miec zle wiadomosci? Nawet tak nie mysl :) ja mam we wtorek wizyte i juz sikam po gaciach na sama mysl.. Ale jednak wierze ze bedzie ok

A czemu masz miec zle wiadomosci? Nawet tak nie mysl :) ja mam we wtorek wizyte i juz sikam po gaciach na sama mysl.. Ale jednak wierze ze bedzie ok
Bardzo się denerwuję ...na wizytę czekam już dwa tygodnie, nie jestem jasnowidzem, nie wiem co tam się dzieje ...ale strasznie się martwię - chociaż pozornie zachowuję spokój. Ja cała w środku aż się trzęsę ze strachu. Mdłości przeszły, apetyt jako taki, piersi zrobiły się miększe i bolą już tylko przy dotyku. Martwię się ... Boję się powtórki z marca, kiedy to było już po wszystkim. Ganiałam bez przerwy na wizyty by sprawdzić czy się ''coś'' pojawiło w końcu. Moja strata jest jeszcze bardzo świeża stąd moje obawy.

Nessi wiem ze tak sie liczy ale usg wyznacza inny termin

Usg wyznacza termin na podstawie wielkości pęcherzyka ciążowego ... oba pomiary: ten z @ i ten z USG, mogę się różnić nawet o tydzień.

Bardzo się denerwuję ...na wizytę czekam już dwa tygodnie, nie jestem jasnowidzem, nie wiem co tam się dzieje ...ale strasznie się martwię - chociaż pozornie zachowuję spokój. Ja cała w środku aż się trzęsę ze strachu. Mdłości przeszły, apetyt jako taki, piersi zrobiły się miększe i bolą już tylko przy dotyku. Martwię się ... Boję się powtórki z marca, kiedy to było już po wszystkim. Ganiałam bez przerwy na wizyty by sprawdzić czy się ''coś'' pojawiło w końcu. Moja strata jest jeszcze bardzo świeża stąd moje obawy.

Usg wyznacza termin na podstawie wielkości pęcherzyka ciążowego ... oba pomiary: ten z @ i ten z USG, mogę się różnić nawet o tydzień.

Nessi ja poronilam w pazdzierniku pod koniec a juz w 18 grudnia wiedzialam ze jestem w ciazy.. Wiec rozumiem Twoje obawy... Tez sie martwie.. Cycki mnie bola tylko delikatnie i to wieczorami, apetytu nie mam, mdlosci nie wiem czy sama nie wywoluje... Ale staram sie wierzyc, ze wszystko bedzie i jest Ok.. Ja sobie temperature srednio co godzine mierze i jak spada ponizej 37 to mam zawal serca.... Wiem, ze sama sie nakrecam... I jeszcze to lezenie.... Najlepiej "zapomniec" o ciazy i starac sie normalnie funkcjonowac, chociaz wiem, ze nie jest to latwe, zwlaszcza jak jestesmy po przejsciach...
Bedzie dobrze bo nie moze byc inaczej! :) :)

reklama
Do góry