Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To masz taką sytuację jak ja. Myślę że zobaczymy za tydzień maluszkanimitii, eveva 6 tydz.. ale według usg to był 4ty [emoji39]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe cieszy sie no grudzien mielismy przeczekac. Zabezpieczalismy sie do 13dc, od 14 dnia juz nie bo myslelismy ze owu juz minela.. I niespodzianka owu przyszla pozniej, teraz nie wiem kiedy doszlo do zaplodnienia.Anik super!!! A jak Twoj maz na wiesci o ciazy? Bo mowilas, ze sie zabezpieczaliscie a tu bach! Niespodzianka
Hej Ania my z mężem tu pracujemy, syn chodzi do szkoły. Mam nadzieję że dalej będzie się wszystko układać czego Tobie też życzę [emoji4]Paula witaj , ja po porodzie na 99% przenosze sie do NL. Maz tam pracuje.
Zoosia no szkoda ze nie zrobil usg jakis dziwny. I to prywatnie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super eni piekna beta.. Ktory tydzien ciazy?Cheebay ale super widać, gratuluje
ZOOska super wieści, a ty byłaś prywatnie?
A moja beta: 4591
Ja mój pechezyk widziałam w 5tyg2d następna wizyta to będzie w 7tyg2d we wtorek robiłam betę i wyszło mi 6571.01 jutro robie powtórkę zobaczymy jak przyrasta i jeszcze progesteron miałam badany i wysoki mi wyszedlCheebay mikołajkowy prezent )
EvEva a w którym byłaś tyg jak widziałaś pęcherzyk ? Ja widziałam dzisiaj teoretycznie powinnam być w 5 tg a z usg pokazało 4 tc