gie_er
Fanka BB :)
Ja mam 10.01 będę 6t2dDziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 10.01 będę 6t2dDziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
Ja mam 17go to będzie 6+3 ale zastanawiam się czy nie iść 10go bo strasznie boli mnie brzuch nie umiem chodzić wyprostowana...Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
Jak widzicie, każda z nas ma jakieś obawy i czeka na to serduszko, żeby móc się cieszyć mimo dalszych obaw
U mnie wizyta jutro o 19.00 :-) 5tydz2d :-)Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
No to mamy ten sam czas ciąży daj jutro znać jak po wizycieU mnie wizyta jutro o 19.00 :-) 5tydz2d :-)
Dam znać na pewnoNo to mamy ten sam czas ciąży daj jutro znać jak po wizycie
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]