reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ale mam dylemat... Wczoraj gin kazal mi przyjsc za 2 tyg na kontrol.. Zapomnialam zupelnie ze 26 stycznia mam planowa wizyte w zwiazku ze zwolnieniem i, a to bedzie juz prawie 3 tygodnie.... I co, mam sie umowic tydzien po tygodniu czy poprostu poczekac do tego 26 stycznia?

Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]

Ja mam 12go I bedzie 7+0. W koncu, juz mnie dobija to czekanie, ale obiecalam sobie, ze nie pójdę za wczesnie, zeby sie stresować ze jeszcze serduszka nie ma.

Co do objawów o których piszecie, fajnie ze nie jestem sama z tym " kacem"[emoji23] a juz w nocy gnębi mnie najbardziej, dlatego sie ostatnio w ogole nie wysypiam, bo non stop muszę pic, a w związku z tym i sikac[emoji85][emoji849]

Mdłości i wymioty tez mnie na szczęście omijają, pewnych rzeczy jeść nie moge, kawa mi nie smakuje, mam za to duzo zachcianek na coś konkretnego. Zasypianie w ciągu dnia juz mi w sumie tez przechodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olkaa93 20.01 6t1d

gie_er niestety każda z nas ma swoją historię. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

naticzek idź koniecznie wcześniej ?bierzesz coś ? Duphaston lub luteine ?

Do góry