Anonimowa19
Fanka BB :)
Ja mam 17.01 i będzie jakoś 7t+0Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 17.01 i będzie jakoś 7t+0Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
Nic nie biorę bo było wszystko ok dopiero od wczoraj zaczęłam się źle czuć.. Jutro umowie wizytę na wtorekOlkaa93 20.01 6t1d
gie_er niestety każda z nas ma swoją historię. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
naticzek idź koniecznie wcześniej ?bierzesz coś ? Duphaston lub luteine ?
Jutro będzie u mnie 6t0d, jeszcze z tydzień i wizyta ...
Ja mam okropne zachcianki na smażone i tłuste ..frytki, cebula duszona, kiełbacha ..nic zdrowego. Ale wcinam to na co mam ochotę, widocznie mój organizm tego potrzebuje ...chociaż nie wiem po co.
Ja mam mdłości poranne - do wytrzymania, uczucie przepełnienia, więc rano apetyt mam do bani, odpycha mnie od słodyczy. Cycki jak kamienie - bolą okropnie ...no i trądzik ażżżżżżżż do pasa ....
Wstyd do ludzi wyjść ..
Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
No ja niestety jeśli chodzi o bliźniaki to rozczaruję U mnie jeden pęcherzyk Po minie ginekolog widziałam radość, bo jednak mnoga, to większe ryzyko ...U mnie tez cycki to największa zmora, nie jestem w stanie spac bez stanika, taki ból. Juz wole to uwieranie stanikowe niż uczucie jakby mi ktoś chciał te cycki oderwać doslownie[emoji15]
Dziewczyny, ciekawa jestem czy bedą na wrzesniowkach jakieś bliźniaki [emoji848][emoji87][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom