reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]
Ja mam 17.01 i będzie jakoś 7t+0

p19ucsqvqe5ckqu0.png

reklama
Olkaa93 20.01 6t1d

gie_er niestety każda z nas ma swoją historię. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

naticzek idź koniecznie wcześniej ?bierzesz coś ? Duphaston lub luteine ?
Nic nie biorę bo było wszystko ok dopiero od wczoraj zaczęłam się źle czuć.. Jutro umowie wizytę na wtorek

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro będzie u mnie 6t0d, jeszcze z tydzień i wizyta ...
Ja mam okropne zachcianki na smażone i tłuste ..frytki, cebula duszona, kiełbacha ..nic zdrowego. Ale wcinam to na co mam ochotę, widocznie mój organizm tego potrzebuje ...chociaż nie wiem po co.
Ja mam mdłości poranne - do wytrzymania, uczucie przepełnienia, więc rano apetyt mam do bani, odpycha mnie od słodyczy. Cycki jak kamienie - bolą okropnie ...no i trądzik ażżżżżżżż do pasa ....
Wstyd do ludzi wyjść ..

Jutro będzie u mnie 6t0d, jeszcze z tydzień i wizyta ...
Ja mam okropne zachcianki na smażone i tłuste ..frytki, cebula duszona, kiełbacha ..nic zdrowego. Ale wcinam to na co mam ochotę, widocznie mój organizm tego potrzebuje ...chociaż nie wiem po co.
Ja mam mdłości poranne - do wytrzymania, uczucie przepełnienia, więc rano apetyt mam do bani, odpycha mnie od słodyczy. Cycki jak kamienie - bolą okropnie ...no i trądzik ażżżżżżżż do pasa ....
Wstyd do ludzi wyjść ..

U mnie tez cycki to największa zmora, nie jestem w stanie spac bez stanika, taki ból. Juz wole to uwieranie stanikowe niż uczucie jakby mi ktoś chciał te cycki oderwać doslownie[emoji15]

Dziewczyny, ciekawa jestem czy bedą na wrzesniowkach jakieś bliźniaki [emoji848][emoji87][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez cycki to największa zmora, nie jestem w stanie spac bez stanika, taki ból. Juz wole to uwieranie stanikowe niż uczucie jakby mi ktoś chciał te cycki oderwać doslownie[emoji15]

Dziewczyny, ciekawa jestem czy bedą na wrzesniowkach jakieś bliźniaki [emoji848][emoji87][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja niestety jeśli chodzi o bliźniaki to rozczaruję :) U mnie jeden pęcherzyk :) Po minie ginekolog widziałam radość, bo jednak mnoga, to większe ryzyko ...

reklama
cheebay mnie wlaśnie tylko przy dodtyku sutki bolą, tak to w sumie zero objawów ( i oczywiście już sie martwie lekko).
Ja sie zastanawiam czy nie mam bliźniaków bo boli mnie i z lewej i z prawej :/

Do góry