Olkaa93
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marta8989 witaj w szczęśliwym gronie oby już nigdy nie było straty ! W którym jesteś tyg?
U mnie tak samo.Marta tak byl pecherzyk i nic sie z niego nie rozwijalo
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli chodzi o kawę to chociaż z tym nie mam problemu bo jej po prosu nie lubię ;pJa szczególnie jak się zdenerwuje to mam ochotę sobie zapalić [emoji14] jestem w pierwszej ciąży ale mnie nie odrzuciło ani od papierosów ani od mojego drugiego nałogu kawy. Ale piję jedna dziennie rano i czekam na ten moment kiedy przestanie mi smakować [emoji23]
//www.suwaczki.com/tickers/ckai9jcge1mjs8ok.png
No właśnie o tym mówię, my kobiety powinnismy się wspierać dawać coś od siebie a nie dobijać durnymi tekstami czy bruździć jedna drugiej. Ja o moim Aniołku mowię rzadko, i o wszelkich problemach z zajściem i z ciążą. Szwagierki nie było jak modliłam się żeby donosić syna, jak wyłam z rozpaczy bo 10 lat nic. Bolały mnie inne ciąże, szczególnie jak łatwo przyszło i nie było traktowane jak dar od samego Boga.
Ja mam 10.01 to będzie 6t6dDziewczyny która ma w przyszłym tygodniu wizytę u ginekologa? I w którym tygodniu wtedy będziecie? Pisać mi tu szybko bo się pogubiłam [emoji6]