reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny a czy któraś mieszka w okolicach warszawy i może polecić jakiegoś dobrego ginekologa? Mnie tez bola krzyże i brzuch i caly czas biegam do łazienki czy aby nie plamie. Ale jak narazie czysto. Chyba kazda z nas ma jakies czarne myśli
...:)
Ja mam dobrego w Mińsku Mazowieckim ..

reklama
No oczywiście,że tak :) to rzut kamieniem ode mnie :)
Mój tata stamtąd pochodzi i mam tam dużą rodzinę [emoji7]

eiktrjjge03lkilf.png

Czytałam kiedyś opinię o piciu coli na tym forum właśnie ...zdania były podzielone, ale najbardziej przemawiało za mną:
Ja uważam ,że w ciaży nie ma nic groszego niz przesadyzm....Słyszałam o welu szkodliwych rzeczach..a tak naprawde to nie jemy NIC zdrowego...wiec gdyby tak na to patrzeć umarłybyśmy smiercią głodową zanim dzidzia przyszlaby na świat...
Owoce -pryskane
Pieczywo -sztuczne
Masło-sama chemia
Mięso-z hormonami
herbata-teina
kawa-kofeina
słodycze-cukrzyca i otyłość
zupy-kostki rosołowe i przeciery warzywne -zdecydowana chemia
warzywa -sztucznie pędzone
mleko-UHT-sama chemia
mleko prosto od krowy - niebezpieczne bakterie
I tak dalej i tak dalej
Oczywiscie ,że cola nie jest zdrowa ...tak samo jak inne napoje gazowane oraz CAŁA ŻYWNOŚĆ w naszych sklepach...TAKA JEST PRZYKRA PRAWDA! nie namawiam "do złego" tylko otwórzcie szeroko oczy...Co sie stanie gdy wypijecie szklanke coli z lodem w upalny dzień ??? Albo nawet dwie szklanki ???? Wpłynie to na rozwój waszego dziecka tak samo jak inne rzeczy .które jecie codziennie ...:)

Ja bez coli i kawy to nie wyobrażam sobie funkcjonowania jakiegokolwiek.Ciśnienie mam tak niskie że ledwo oczy mogę otworzyć.
Wszystko w dzisiejszych czasch jest szkodliwe i nafaszerowane chemią ale nie trzeba popadać w paranoje.Pije cole i pić bedę i dzidzia rozwija się bardzo dobrze.
Więc z umiarem wszystko można .:tak:

Pomijam fakt, że będąc w ciąży w szpitalu na obserwacji każda ciężarna miała przy łóżku butelkę coli i lekarze nie ganiali za to :)

reklama
Do góry