reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny a co do dentysty co myślicie o wyrwaniu zeba? Mam do wyrwania ósemke nie zdążyłam tego zrobić przed... jak myślicie? Będzie bezpiecznie?

Witam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem) :) same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
WP_20170105_08_48_35_Pro.jpg
WP_20170104_18_53_22_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20170105_08_48_35_Pro.jpg
    WP_20170105_08_48_35_Pro.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 115
  • WP_20170104_18_53_22_Pro.jpg
    WP_20170104_18_53_22_Pro.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 111
Witam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem) :) same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
Zobacz załącznik 790248
Zobacz załącznik 790249
Nie ma innej opcji :) JESTES W CIĄŻY!!! :D witamy na pokładzie :)

Nevka - plamienia ustały ?
Lola - No mnie też pobolewa cały czas ...czy siedzę czy leże. A jeszcze jak kichnę to normalnie jakby mi jajniki miało wysadzić. Kiedy na zwolnienie idziesz ?

Stukam się kawą z rana ...
Nessi mnie raz boli, a raz wcale... A z tym l4 to jeszcze nie wiem... Jak się czuję dobrze to mówię sobię, że popracuję długo, a np wczoraj jak się czułam mało fajnie to żałowałam, że już nie jestem na zwolnieniu [emoji3] typowa kobieta

Syrop z cebuli jest pyszny- przynajmniej tak go zapamiętałam z dzieciństwa [emoji1]

eiktrjjge03lkilf.png

Dziewczyny a co do dentysty co myślicie o wyrwaniu zeba? Mam do wyrwania ósemke nie zdążyłam tego zrobić przed... jak myślicie? Będzie bezpiecznie?
Właśnie z tymi osemkami jest ogólnie kłopot bo nie każdy się podejmie nawet gdy nie jest się w ciąży ;( ja np.dostałam skierowanie do chirurga...przeżyłam koszmar nawet szfy miałam zakładane...i wiem,że w ciąży raczej nikt nie podejmuje się wyrywania

reklama
Nessi mnie raz boli, a raz wcale... A z tym l4 to jeszcze nie wiem... Jak się czuję dobrze to mówię sobię, że popracuję długo, a np wczoraj jak się czułam mało fajnie to żałowałam, że już nie jestem na zwolnieniu [emoji3] typowa kobieta

Syrop z cebuli jest pyszny- przynajmniej tak go zapamiętałam z dzieciństwa [emoji1]

eiktrjjge03lkilf.png
Lola Lola :) Ty jesteś chardkor :D tylko nie przeginaj w pracy...

Do góry