reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Lola Lola :) Ty jesteś chardkor :D tylko nie przeginaj w pracy...
Spokojnie, mam bardzo fajne koleżanki w pracy, które we wszystkim mi pomagają [emoji1] aż jestem skrępowana niektórymi sytuacjami

eiktrjjge03lkilf.png

Dzień dobry - znowu mnie mąż obudził o 5.40 jak wstawał do pracy. Mała mi w nocy wymiotowała z tego kataru i kaszlu, ja dokąd się obudziłam też jestem cała zasmarkana, no chyba super dzień mnie czeka ;)

Też czuję takie ciągniecie w brzuchu, głównie jak leżę.

Kobity macie jakiś pomysł jak się tego kataru pozbyć?

Miodulka mi gin mówił że jak już będzie źle to można lokomotiv

A mnie rozbolal ząb :( o nieee

Dziewczyny goździk jeszcze jest i cynamon. Rozgryziony goździk działa jak przeciwbólowy więc do czasu jak nie trafisz do dentysty może być fajną alternatywą na złagodzenie bólu.
Za to do tej "siorbaty " z imbirem też można goździki wrzucic, cynamonu trochę, miodu, cytryna. Mnie po świętach brało, nos zatkany, dreszcze, ale dwa dni takiej herbaty z dodatkami plus inhalacje z soli fizjologicznej i wszystko przeszło. Teraz prewencyjnie codziennie taką herbatę piję, bo lokator gruźlik twardo kaszle w moją stronę. Właśnie wznosze nią toast za wasze zdrowie

Ależ nas dużo się robi, a to połowa terminu super ja również witam cieplutko nowe dziewczyny

Co do ósemki, tak jak dziewczyny piszą, czasami jest też potrzebny rentgen... Także akcję musisz przesunąć na po ciąży.

Nie ma to jak mąż mnie obudził o 2:30 z tekstem "Kochanie nie chce Ci się siusiu? " ... :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Spryciula z męża ciekawe co mu się chciało

A właśnie, a propos seksu. Jak to u was jest teraz? Bo ja do tej pory w ogóle nie miałam ochoty a ostatnio to rzuciła bym się dosłownie na męża gdyby nie ten chory lokator po środku...

Dobry ... zima u mnie - doczekałam się śniegu [emoji41]

Heni ja nie mam ochoty wogole...

Nevka dobrze ze plamienia ustaly ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Witam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem) :) same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
Zobacz załącznik 790248
Zobacz załącznik 790249

U mnie też na początku był cień cienia, teraz słabiuteńka kreseczka także i u Ciebie za chwile będzie krecha jak sie patrzy!!! [emoji3] gratuluje !! I witaj na pokładzie ?

Dziewczyny czy jest jakaś sytuacja w której test pokazuje ciąże a faktycznie nie ma ciąży? Dzisiaj usłyszałam, że taka słaba kreseczka, w sensie cień cienia to może się pokazać podczas karmienia piersią [emoji52]
Wydaje mi sie, że to niemożliwe

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Do góry