wenus018
Fanka BB :)
Dzieki za mile przyjęcie. W poniedziałek idę na betę aby to sprawdzić. Ja od wczoraj mam wstręt do jedzenia, ciągną i kluja pachwiny, brzuch boli i dużo białego śluzu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, mam bardzo fajne koleżanki w pracy, które we wszystkim mi pomagają [emoji1] aż jestem skrępowana niektórymi sytuacjamiLola Lola Ty jesteś chardkor tylko nie przeginaj w pracy...
Dzień dobry - znowu mnie mąż obudził o 5.40 jak wstawał do pracy. Mała mi w nocy wymiotowała z tego kataru i kaszlu, ja dokąd się obudziłam też jestem cała zasmarkana, no chyba super dzień mnie czeka
Też czuję takie ciągniecie w brzuchu, głównie jak leżę.
Kobity macie jakiś pomysł jak się tego kataru pozbyć?
Miodulka mi gin mówił że jak już będzie źle to można lokomotiv
A mnie rozbolal ząb o nieee
A ja jakoś nie budzę się za często w nocy na siusiu, góra raz...Nie ma to jak mąż mnie obudził o 2:30 z tekstem "Kochanie nie chce Ci się siusiu? " ... :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma to jak mąż mnie obudził o 2:30 z tekstem "Kochanie nie chce Ci się siusiu? " ... :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Witam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem) same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
Zobacz załącznik 790248
Zobacz załącznik 790249