reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny a co do dentysty co myślicie o wyrwaniu zeba? Mam do wyrwania ósemke nie zdążyłam tego zrobić przed... jak myślicie? Będzie bezpiecznie?

Witam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem) :) same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
WP_20170105_08_48_35_Pro.jpg
WP_20170104_18_53_22_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20170105_08_48_35_Pro.jpg
    WP_20170105_08_48_35_Pro.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 112
  • WP_20170104_18_53_22_Pro.jpg
    WP_20170104_18_53_22_Pro.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 107
Witam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem) :) same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
Zobacz załącznik 790248
Zobacz załącznik 790249
Nie ma innej opcji :) JESTES W CIĄŻY!!! :D witamy na pokładzie :)

Nevka - plamienia ustały ?
Lola - No mnie też pobolewa cały czas ...czy siedzę czy leże. A jeszcze jak kichnę to normalnie jakby mi jajniki miało wysadzić. Kiedy na zwolnienie idziesz ?

Stukam się kawą z rana ...
Nessi mnie raz boli, a raz wcale... A z tym l4 to jeszcze nie wiem... Jak się czuję dobrze to mówię sobię, że popracuję długo, a np wczoraj jak się czułam mało fajnie to żałowałam, że już nie jestem na zwolnieniu [emoji3] typowa kobieta

Syrop z cebuli jest pyszny- przynajmniej tak go zapamiętałam z dzieciństwa [emoji1]

eiktrjjge03lkilf.png

Dziewczyny a co do dentysty co myślicie o wyrwaniu zeba? Mam do wyrwania ósemke nie zdążyłam tego zrobić przed... jak myślicie? Będzie bezpiecznie?
Właśnie z tymi osemkami jest ogólnie kłopot bo nie każdy się podejmie nawet gdy nie jest się w ciąży ;( ja np.dostałam skierowanie do chirurga...przeżyłam koszmar nawet szfy miałam zakładane...i wiem,że w ciąży raczej nikt nie podejmuje się wyrywania

reklama
Nessi mnie raz boli, a raz wcale... A z tym l4 to jeszcze nie wiem... Jak się czuję dobrze to mówię sobię, że popracuję długo, a np wczoraj jak się czułam mało fajnie to żałowałam, że już nie jestem na zwolnieniu [emoji3] typowa kobieta

Syrop z cebuli jest pyszny- przynajmniej tak go zapamiętałam z dzieciństwa [emoji1]

eiktrjjge03lkilf.png
Lola Lola :) Ty jesteś chardkor :D tylko nie przeginaj w pracy...

Do góry