reklama
Dzień dobry - znowu mnie mąż obudził o 5.40 jak wstawał do pracy. Mała mi w nocy wymiotowała z tego kataru i kaszlu, ja dokąd się obudziłam też jestem cała zasmarkana, no chyba super dzień mnie czeka
Też czuję takie ciągniecie w brzuchu, głównie jak leżę.
Kobity macie jakiś pomysł jak się tego kataru pozbyć?
Miodulka mi gin mówił że jak już będzie źle to można lokomotiv
ja dopiero za 2 tygodnie powtorka usg- nie wiem jak wytrzymam ! kolejny dzien mdlosci i wymotow. macie na to jakies sprawdzone sposoby?
Mnie to na szczęście omija póki co wiec nie mam wiedzy[emoji51] ale współczuje bardzo tak sie szarpać z tym dziadostwem.
U mnie co najwyżej smaki, ale to takie ze jak sie wkrece w jakieś danie to świat stanie na głowie a bede musiała to zjesc[emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Imbir, siorbata z imbirem, miętaja dopiero za 2 tygodnie powtorka usg- nie wiem jak wytrzymam ! kolejny dzien mdlosci i wymotow. macie na to jakies sprawdzone sposoby?
Nevka - plamienia ustały ?
Lola - No mnie też pobolewa cały czas ...czy siedzę czy leże. A jeszcze jak kichnę to normalnie jakby mi jajniki miało wysadzić. Kiedy na zwolnienie idziesz ?
Stukam się kawą z rana ...
Nessi, a mnie kawa jakoś nie bardzo [emoji52] nawet inka
Dzień dobry - znowu mnie mąż obudził o 5.40 jak wstawał do pracy. Mała mi w nocy wymiotowała z tego kataru i kaszlu, ja dokąd się obudziłam też jestem cała zasmarkana, no chyba super dzień mnie czeka
Jagus chyba woda morska tylko, wydaje mi sie ze krople do nosa chwilowo nie dla nas, ale moze sie myle[emoji848]
reklama
NeSSi
Moderatorka
No ja Ci powiem, że też do końca nie dopijam bo mi nie idzie ...ale złapię 3-4 łyki ciepłej to inaczej funkcjonujęNessi, a mnie kawa jakoś nie bardzo [emoji52] nawet inka
Jaguś nasivin soft do nosa tylko dopytaj w aptece