reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
ja dopiero za 2 tygodnie powtorka usg- nie wiem jak wytrzymam ! kolejny dzien mdlosci i wymotow. macie na to jakies sprawdzone sposoby?

reklama
Dzień dobry - znowu mnie mąż obudził o 5.40 jak wstawał do pracy. Mała mi w nocy wymiotowała z tego kataru i kaszlu, ja dokąd się obudziłam też jestem cała zasmarkana, no chyba super dzień mnie czeka ;)

Też czuję takie ciągniecie w brzuchu, głównie jak leżę.

Kobity macie jakiś pomysł jak się tego kataru pozbyć?

Miodulka mi gin mówił że jak już będzie źle to można lokomotiv

Jaguś - jedyne co mi do głowy przychodzi to syrop z cebuli, *spam*, i Tantum Verde na gardło i nasivin soft ten dla dzieci do nochala :)

ja dopiero za 2 tygodnie powtorka usg- nie wiem jak wytrzymam ! kolejny dzien mdlosci i wymotow. macie na to jakies sprawdzone sposoby?

Mnie to na szczęście omija póki co wiec nie mam wiedzy[emoji51] ale współczuje bardzo tak sie szarpać z tym dziadostwem.
U mnie co najwyżej smaki, ale to takie ze jak sie wkrece w jakieś danie to świat stanie na głowie a bede musiała to zjesc[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ten *spam* nigdy mi jakoś specjalnie nie pomógł :(
No chyba będę musiała zrobić ten syrop, w życiu go nie piłam ale coś muszę pomyśleć...

Tantum chyba jeszcze mam, chociaż to takie bardziej na gardło:)

Dzień dobry - znowu mnie mąż obudził o 5.40 jak wstawał do pracy. Mała mi w nocy wymiotowała z tego kataru i kaszlu, ja dokąd się obudziłam też jestem cała zasmarkana, no chyba super dzień mnie czeka ;)

Też czuję takie ciągniecie w brzuchu, głównie jak leżę.

Kobity macie jakiś pomysł jak się tego kataru pozbyć?

Miodulka mi gin mówił że jak już będzie źle to można lokomotiv

Jagus chyba woda morska tylko, wydaje mi sie ze krople do nosa chwilowo nie dla nas, ale moze sie myle[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry