reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzieki za wsparcie mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. Ale te tygodnie 8-13, kiedy mam ochote tylko spac teraz bede spedzac z roczniakiem ktory nie moze usiedziec sekundy na tylku......AAAArrrgghhhh
Do tego nie zapominajmy pierworodnej mimo ze to juz duza dziewczynka. Szkola,zajecia pozaszkolne., prace domowe.....
A może to właśnie dobry sposób na tą trzecią ciążę? Żeby za bardzo się nie martwić, żyć swoim życiem. Za jakieś dwa lata twoje dwa maluchy będą miały kompanow do zabawy. Mała różnica wieku jest fajna;) a jeszcze jakby teraz był też syn... Jak to mówi moja B: Ideolo;)

Dzieki za wsparcie mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. Ale te tygodnie 8-13, kiedy mam ochote tylko spac teraz bede spedzac z roczniakiem ktory nie moze usiedziec sekundy na tylku......AAAArrrgghhhh
Do tego nie zapominajmy pierworodnej mimo ze to juz duza dziewczynka. Szkola,zajecia pozaszkolne., prace domowe.....

Wiem, Kochana, że nie będzie łatwo. Ale sie poukłada, zobaczysz. Na razie jesteś przerażona i wszystko Cię przerasta. I masz prawo tak sie czuć, przyjdzie dzień kiedy sie ucieszysz zobaczysz. Może pomysł o klubiki dla Malucha żebyś choć pare godz mogła odpocząć w ciągu dnia? Ale opiekunce?

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Ja to tak serio nie chciałam mieć więcej dzieci,a jedno wystarczy (tak mówiłam) aż do momentu gdy instynkt nadszedł z ogromną siłą :D no i zaczęły się schody,dwa poronienia (ciąża biochemiczna) a później problemy żeby w ogóle zajść...A teraz gdy już wiem ,że ziarenko jest to pragnę choćby zobaczyć pęcherzyk :)

Tak tylko to mnie "rajcuje" w tej calej sytuacji. Ze mam szanse na bezstresowa ciaze..Co bedzie to bedzie cisnienia nie ma. W ostatniej strasznie schizowalam.
Co do plci to mam garderobe na 3 synow wiec bylaby to duza oszczednosc...Z drugiej strony te koronki, roze i inne slodkosci dziewczynskie kusza...No i ostatnio corka strasznie chciala siostre....Wiec w sumie i tak i tak dobrze, z tym tez cisnienia nie bedzie.

Ja to tak serio nie chciałam mieć więcej dzieci,a jedno wystarczy (tak mówiłam) aż do momentu gdy instynkt nadszedł z ogromną siłą :D no i zaczęły się schody,dwa poronienia (ciąża biochemiczna) a później problemy żeby w ogóle zajść...A teraz gdy już wiem ,że ziarenko jest to pragnę choćby zobaczyć pęcherzyk :)
Wiem jak to jest, do mnie tez dosyc pozno przyszla chcica na drugie. Ale potem sie zaczelo nie udawac ....a tu wszystkie kolezanki w ciazy ,,,,..... To bylo bardzo trudne. Wiec jak sie WRESZCIE UDALO to stres zeby donosic mnie zjadl. Nie byloani pieniedzy ani sily zeby jeszcze raz robic invitro. Mieszkam w Stanach i tu taki interes to z 15 tysiecy dolarow

Tak tylko to mnie "rajcuje" w tej calej sytuacji. Ze mam szanse na bezstresowa ciaze..Co bedzie to bedzie cisnienia nie ma. W ostatniej strasznie schizowalam.
Co do plci to mam garderobe na 3 synow wiec bylaby to duza oszczednosc...Z drugiej strony te koronki, roze i inne slodkosci dziewczynskie kusza...No i ostatnio corka strasznie chciala siostre....Wiec w sumie i tak i tak dobrze, z tym tez cisnienia nie bedzie.

U mnie tak było. Skupiłam sie na tym maluchu, którego już miałam a ciąża tak na boku. I okazało sie, że to najlżejsza ciąża była. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307]i nie martw sie na zapas

w57v9jcgd4r5d7vu.png

U mnie tak było. Skupiłam sie na tym maluchu, którego już miałam a ciąża tak na boku. I okazało sie, że to najlżejsza ciąża była. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307]i nie martw sie na zapas
Dzieki, kochana. Dobrze ze sie zapisalam, zawsze ktos zrozumie...No i chce troche tego entuzjazmu od innych dziewczyn, pierwsza ciaza to taka magia, ja i ty to juz weteranki..

reklama
Do góry