reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Powinnam w poniedziałek dostać.
Nawet nie będę robić testu bo przy takim progu ciąży nie będzie
a dzień owulacji miałaś potwierdzony dokładnie czy plus minus?

Przy 11 dniowej fazie lutealnej można zajść w ciążę, nawet tu były pozytywne bety próg 4 (później wybił) i dzieci są już na świecie.

Myślę, że w przyszłym cyklu tak jak @anyżowa napisała warto zbadać próg kilka razy i sprawdzić jego tendencję

a dzień owulacji miałaś potwierdzony dokładnie czy plus minus?

Przy 11 dniowej fazie lutealnej można zajść w ciążę, nawet tu były pozytywne bety próg 4 (później wybił) i dzieci są już na świecie.

Myślę, że w przyszłym cyklu tak jak @anyżowa napisała warto zbadać próg kilka razy i sprawdzić jego tendencję
To jeszcze nie jest przesądzone, zobaczysz co będzie. A plany na drożność i badanie nasienia jak najbardziej dobry pomysł plus drążenie tematu proga, jeśli się nie uda w

To już będę rozmawiać z ginekologiem .
Jak on to widzi
Więc odezwę się jak okres zawita .później w czwartek zrobię prolaktyne .
I 7 do lekarza a 30 września zrobimy badanie nasienia i wynik akurat będzie na wizyte

Nie, wypisz wymaluj jak ja 🤪 Podłogi raczej myję na kolanach, bo jest wtedy dokładniej.
Ale jak się da, to chcę sobie trochę ułatwić życie 🙈 Zmywarki też nie mam (a nienawidzę zmywać), bo nie mam na nią zwyczajnie miejsca. Podobnie z piekarnikiem. Także - witam w naszym średniowieczu 🤣

Przepraszam, że wtrącę! Ale ja mam ten, wjeżdża pod meble na nóżkach, mapuje, ma opcję mopa, ma pojemniczek, ma aplikację. Można poczytać jego opinie 😊 mam go już niecałe 2 lata i nie wyobrażam sobie już życia bez tego!

@amusedxxx Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy , kolejnych wspólnych lat w zdrowiu szczęściu i miłości! Jak pięknie, że tym razem świętujesz w dwupaku🥰 piccolo już czeka? 🙂 mam nadzieję, że to będzie wspaniały dzień!
I Love You Anniversary GIF by Susanne Lamb
Dołączam się do życzeń

Hej,

Można jeszcze dołączyć? Wiem, że miesiąc się zaraz kończy, ale z drugiej strony czekanie od owulacji mnie dobija i mam wrażenie, że minęło już tak duzo czasu, a tu dopiero 5dpo 🤷🏼‍♀️ testować bym chciała zacząć w najbliższy piątek, czyli 27.09, to będzie 11dpo. We wcześniejszym cyklu była ciąża i poronienie, dlatego wszystko mi się przesunęło i owulacja była dopiero w 21dc 🤷🏼‍♀️

reklama
Hej,

Można jeszcze dołączyć? Wiem, że miesiąc się zaraz kończy, ale z drugiej strony czekanie od owulacji mnie dobija i mam wrażenie, że minęło już tak duzo czasu, a tu dopiero 5dpo 🤷🏼‍♀️ testować bym chciała zacząć w najbliższy piątek, czyli 27.09, to będzie 11dpo. We wcześniejszym cyklu była ciąża i poronienie, dlatego wszystko mi się przesunęło i owulacja była dopiero w 21dc 🤷🏼‍♀️
Hej, pewnie , że można. Bardzo mi przykro z powodu straty. Zapisać Cię na 27? Jak długo się staracie? Jeśli chcesz opowiedz coś o sobie🙂

Do góry