reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Nie wiem kompletnie co im odje*alo. To mój najbliższy punkt pobrań i zazwyczaj były wyniki w ciągu max 2-3 godzin.
Jednak tylko na testy mogę liczyć. Jutro rano zrobię, ale pójdę spać z wkurwem 😁
Spokojnie, materiał późno pobrany więc zanim zrobią trochę trzeba poczekać. U mnie diagnostyka działa też w sobotę i kiedyś tak miałam wyniki (nie związane z ciążą badania) że robiłam w czwartek, czas badań 1-4 dni robocze a w sobotę miałam już komplet.

reklama
Nie wiem kompletnie co im odje*alo. To mój najbliższy punkt pobrań i zazwyczaj były wyniki w ciągu max 2-3 godzin.
Jednak tylko na testy mogę liczyć. Jutro rano zrobię, ale pójdę spać z wkurwem 😁
Ja też ostatnio robiłam w diagnostyce i ciągle odświeżałam A wynik był dopiero kolejnego dnia... 🤦‍♀️ z tym, że byl to wtorek, a jutro sobota, współczuję czekania...

Tyle z tego było.
Beta: 2.18.
Prog: 17,8.

Bez smutów mi tu tylko. Czekam na okres, zakasam rękawy i biegnę dalej 😉
Ej, ale jak jesteś 9 dni po zastrzyku to jakie czekam na okres 🙈 Mi się zastrzyk utrzymywał 12 dni i potem już kreska nie zniknęła po prostu i mam prawie 2,5 letniego synka 😁 Teraz zresztą też utrzymywał mi się zastrzyk 12 dni i kreska została przy biochemie

Dzięki, jestem ogólnie sama w szoku, że tak na chłodno to przyjęłam. Zrobię testy jeszcze przez 2 dni i zobaczymy. Naprawdę, gdyby nie objawy obok to nawet bym nie pomyślała, że mogło się udać. Planowo okres powinnam dostać w niedzielę. A tu ani plamień i dalej chodzę taka skołowana. No zobaczymy.
I nie, nie robiłam testów z innej firmy, ale jutro tak zrobię 🙂

reklama
Dzięki, jestem ogólnie sama w szoku, że tak na chłodno to przyjęłam. Zrobię testy jeszcze przez 2 dni i zobaczymy. Naprawdę, gdyby nie objawy obok to nawet bym nie pomyślała, że mogło się udać. Planowo okres powinnam dostać w niedzielę. A tu ani plamień i dalej chodzę taka skołowana. No zobaczymy.
I nie, nie robiłam testów z innej firmy, ale jutro tak zrobię 🙂
Ale jak jesteś 9 dni po zastrzyku, a pęcherzyk pęka do 36h po to możesz być nawet dopiero 7 dni po owulacji, więc jeszcze na spokojnie masz 5 dni kiedy test może zrobić się pozytywny od ciąży 😁

Do góry